Feel_Silmu_19968_1200px

Kuumat
Asuntomessuedut 

1.7.2022 - 31.8.2022

 

 

Lisää kotisi huoltovarmuutta ja säästä sähköä. Osallistu arvontaan voit voittaa 2000 euroa takkaremonttirahaa.

Kesä on hyvää aikaa kodin huoltovarmuuden parantamiseen. Kovaan energiahinnan nousuun, sähkökatkoihin tai sähköisten lämmityslaitteiden rikkoutumiseen kannattaa varautua hyvissä ajoin ennakkoon. Varaava takka on paras sähkötön lämmityslaite, joka tukee muita lämmitysmuotoja sekoittamatta niiden toimintaa. Varaavan takan hankkiminen on satsaus omaan huoltovarmuuteen, mikä maksaa itseään takaisin sitä nopeammin, mitä enemmän sitä käyttää.

Tule juttelemaan lämmitysratkaisustasi Naantalin Asuntomessuosastollemme Ua1 (alue 10-12)
tai lähimmälle Studiolle. Laitetaan yhdessä kotisi lämmitysasiat kuntoon. Osallistu arvontaan — voit voittaa 2000,- takkaremonttirahaa, jonka voit käyttää uuden takan hankintaan tai vanhan takan purkuun.

 

Asuntomessuetumme Sinulle

Säästä 450€ takkaostoksessa

Saat kaikista normaalihintaisista varaavista takkamalleista hinnasta pois 450 euroa. Etu ei koske kamiinoita ja kiertoilmatakkoja.

Kampanjamallit rahtivapaasti

Kampanjamalleissa voit säästää jopa tuhansia euroja ja saat nyt kampanjatakan toimituksen ilmaiseksi autotien päähän ympäri Suomen.

Säästä 190€ kiuasostoksessa

Saat kaikkien kiukaiden hinnasta pois 100 euroa sekä toimitamme ne rahtivapaasti kotiin tai mökille. 

3 kk korotonta maksuaikaa

Voit maksaa takka-, kiuas- ja sisustuskiviostoksesi joustavasti sinulle sopivissa erissä. Rahoitusetu on voimassa 30.9.2022 saakka.

 

Kotimaiset ja puhtaasti palavat

Tulikiven takat vastaavat energiatehokkuudellaan ja valmistuksellaan päästöjen vähentämiseen ja materiaalien kierrättämiseen. Laajasta valikoimastamme löydät sopivat vaihtoehdot niin kotiin kuin mökille. Tutustu myös kampanjamalleihin.

Varaava Kermansavi takka Jaani V4 laatta pinnalla | Tulikivi
 

Luonnonläheiset ja aikaa kestävät

Takkamallien skandinaavisten pintojen väripaletti mukailee luontoa tuoden rauhoittavaa harmoniaa tai katseet vangitsevaa kontrastia toiveittesi mukaan. Aistikkaat pintavaihtoehdot sopivat erilaisiin sisustuksiin säilyen trendikkäänä aikakaudesta riippumatta. 

Raita_satin_white_1800_1 896x560x72px
 

Krista Pärmäkoski valitsi pihasaunaansa kotimaisesta vuolukivestä verhoillun Hile-puukiukaan Grafia-pinnalla sekä Mukka-kamiinan Nobile-pinnalla.

Kurkista Kristan kotiin.

 

Vuolukivi on moni-ilmeinen

Kotimaisesta vuolukivestä saat kiukaan pintaan ja taustaseinään erilaisia vivahteita kimeltelevän graafisella Grafia-pinnalla tai tumman mokkanahkaisella Nobile-pinnalla. Tulikiven kiukaat sopivat monenlaisiin saunoihin pienten suojaetäisyyksien ansiosta.

Kotimainen vuolukivikiuas
 

Voita 2000 euroa takkarahaa

uuden takan hankintaan tai vanhan takan purkukuluihin

Arvomme kaikkien osallistujien kesken takkaremonttirahaa, jonka voi käyttää vanhan takan purkukuluihin tai uuden takan hankintaan (arvo 2000,-). Muistathan tutustua arvonnan sääntöihin. 

 

Kivitasot kestävät aikaa ja käyttöä

Luonnonkivi sopii kaikkiin tiloihin aina tasoista lattioihin sekä seinäpintoihin. Autamme sinua valitsemaan tarpeisiisi sopivat kivipinnat. Voit myös tilata mallipalat suunnittelun avuksesi.

Feel_Tasot_18852_pitsa2_900x600px
 

Tulikivi-tuotteita Naantalin Asuntomessukodeissa

Asuntomessut järjestetään kuvankauniilla Naantalin Luonnonmaalla saariston syleilyssä. Tulikivi-tuotteisiin voit tutustua monessa Asuntomessukodissa ja meidät tapaat ulkonäyttelyalueella Ua1 (alue-10-12). Tule juttelemaan omasta projektistasi. Katso kodit ja lataa opaskartta

 

Satsaukset kotiin ja mökille juostavissa erissä

Tulikivi-rahoituksella saat 3 kk korotonta maksuaikaa ja voit maksaa takan, kiukaan tai sisustuskivet joustavasti sinulle sopivissa erissä. Rahoitusta voit hakea helposti kotisohvalta käsin. Rahoitusetu on voimassa vielä 30.9.2022 saakka.

Asuntomesut_Kuura_854x560px
 

Asuntomessuedut ovat voimassa 1.7.2022 - 31.8.2022 välillä tehtyihin uusiin tilauksiin

Naantalin Asuntomessuilla ja Tulikivi-studioilla ympäri Suomen.

 

Pidätämme oikeudet muutoksiin.