Asuntomessut Lohjalla 2021

Asuntomessut Lohjalla 9.7.-8.8.2021

 

 

 

 

 

Tänä vuonna Asuntomessut järjestetään Lohjalla kuvankauniin Lohjanjärven rannalla sijaitsevassa Hiidensalmessa. Alueen uniikit messukodit on suunniteltu kestävyysnäkökulma, sujuva arki sekä kokonaisvaltainen hyvinvointi huomioiden. Tulikiven tuotteisiin voit tutustua seuraavissa Asuntomessukohteissa.

 

Kohde 4 Kastelli Veistos

(Palkkikatu 6)

Kastelli Veistos on kahden kerroksen koti tilaa ja avaruutta arvostavalle perheelle.

 

Kotiin tunnelmaa luo pieni ja siro Tulikiven Hilpu-kamiina, jonka suuren kaarevan luukun ansiosta tuli näkyy niin keittiön kuin olohuoneen puolelle. Saunaan leppoisat löylyt luo Kuura 1 -sähkökiuas.

 

Kuvat: Kastelli / Studio Hans Koistinen

 

 

veistos-163_asuntomessut_galleria-raja
Kastelli Veistos Tulikiven Kuura 1 -sähkökiuas

Asuntomessuetuja
28.6.-31.8.2021
Tulikivi-studioissa. 

Osallistu arvontaan ja
voita Kuura 1 -sähkökiuas
(9,0 kW, arvo 1865,-)

Katso messuedut ja
kysy lisää lähimmältä

Tulikivi-myyjältäsi.

 

 

Kohde 5 Lohjan Saarenta

(Palkkikatu 7)

Tyylikäs Lammi Kivitalo on rakennettu kahden aikuisen kodiksi. Pariskunnan lasiterassilta voi ihastella auringonlaskua sekä omaa puutarhaa. 

 

Modernissa kodissa Tulikiven Karelia-malliston Saramo S -takka antamassa lämpöä ja tunnelmaa. Saunan lempeät tai kipakat löylyt takaa Sumu E -sähkökiuas, jonka lämpötilaa säädellään Tulikivi Touch Screen -kiuasohjauksella. Keittiön saarekkeessa ja kivitasossa on käytetty kvartsitasokiveä. Samaa kiveä löytyy myös wc-tasoissa sekä kodinhoitohuoneen tasoissa.

 

Kuvat: Lammi Kivitalo / PO Photo Paula Osenius 

 

Lohjan_Saarenta_1080x1080px
 

Kohde 8 Talo Sensu

(Palkkikatu 10)

Perhe Norrbyn rouhea ja persoonallinen koti hellii kaikkia aisteja Zen-tunnelmalla. Talossa leikitellään luonnonmateriaaleilla ja panostetaan terveeseen sisäilmaan. Talosta löytyy jopa oma kattopuutarha.

 

Talo Sensun saunaa lämmittää Tuisku-sähkökiuas. Kiukaan pinta on tummaksi vesikäsiteltyä Nobile-vuolukiveä. Saunan lämpötilaa voi säätää asteen tarkkuudella Tulikiven Touch Screen -ohjaimella. Rauhoittavaa tunnelmaa henkivään saunaan on asennettu kiukaan taakse taustaseinä Nobile-laatasta. Kiukaan päälle asennettu kiuaslinssi tuo tunnelmaa saunomiseen.

 

Kuva: Talo Sensu

 

Talo Sensu sauna 1080x1080px
 

Kohde 15 Ainoakoti Fiksu

(Kokkokallionkatu 4)

Ainoakoti Fiksu on kompakti ja moderni koti ilman hukkatilaa. Koti on suunniteltu pienelle lapsiperheelle, mutta muuntautuu tarpeen mukaan.

 

Kodista löytyy Jura Beige -kalkkikivitaso Lundia-hyllystön kantena.

 

Kuva: Kesko / Studio Thomas Broumand

 

 


Asuntomessut Ainoakoti Fiksu Tulikiven Jura Beige kalkkikivitaso Lundia-kaapiston kansikivenä
 

Kohde 26 Villa Hopeapuu

(Kokkokallionkatu 4)

Omarantaiselle tontille kauniisti sulautuva persoonallinen ja ekologisia arvoja kunnioittava Honkatalo. Tässä kodissa on kiinnitetty erityisesti  huomiota materiaalien hengittävyyteen ja aitouteen. Kodin keittiön on tehnyt puuseppä ja värisävyissä suositaan luonnonläheisiä sävyjä.

 

Keittiön ja kylpyhuoneen kivitasoiksi valittiin Tulikiven Travertino CIassico -kalkkikivi mattapinnalla. Lattialaataksi valittiin samaa sävyä oleva rauhallinen Travertino Classico -kalkkikivi tuomaan rauhallista ja maanläheistä tunnelmaa.

 

Kuvat: Villa Hopeapuu

 

 
 

Villa Lippa Kisakallio

Asuntomessujen oheiskohteena on messualueen lähellä Kisakalliolla sijaitseva Villa Lippa. Kohde tarjoaa aktiivisen vapaa-ajan ja ylellisen loma-asumisen yhdistelmän kuvankauniilla paikalla.

 

Upeissa maisemissa löylyt tarjoaa Tulikiven Tuisku XL -sähkökiuas, jonka Nobile-pinta sopii kauniisti niin saunan sisustukseen kuin jylhään maisemaankin.

 

Kuvat: Villa Lippa Kisakallio

villa_lippa_tuisku_xl