Asuntomessut Naantalissa 2022

Asuntomessut Naantalissa
15.7.-14.8.2022

 

 

 

Naantalin Asuntomessut  alue sijaitsee upealla Luonnonmaan saarella, Lounatuulen asuinalueella. Saarella sijaitsee presidentin kesäasunnon lisäksi myös suosittu kesämatkakohde Muumimaailma. Alueen ainutlaatuiset messukodit on suunniteltu luontoa kunnioittaen ja aurinkoenergiaa hyväksikäyttäen. Alueella sijaitsee oma aurinkoenergiapuisto. Tulikiven tuotteisiin voit tutustua seuraavissa Asuntomessukohteissa.  

 

Kohde 3 Honka Haiku

Suomalais-japanilaishenkisen talo syntyi kolmen suunnittelijan Markku Simsiön, Maru Hautalan ja Asako Hashimoton yhteistyönä. Honka Haiku on täydellisesti sopusoinnussa ympäröivän luonnon kanssa. Hillitty ilme ja hienovaraiset värit auttavat sulautumaan maisemaan. Puuseppä Ville Aakulan valmistamien kalusteissa terrazzotasot ja välitila ovat Tulikiven Calacatta Arnia. Samaa kiveä on käytetty myös kylpyhuoneen tasossa.

Naantalin_Asuntomessut_Kohde3_keittiotasot_2022
 

Kohde 7 Kastelli Aisti

Aisti esittelee Kastellin hirsiosaamista ensimmäistä kertaa Asuntomessuilla. Kodissa on hillitty, skandinaavinen tunnelma. Suunnittelussa on huomioitu tarkoin luonnonvalon merkitys sisätiloihin. Oleskelutilassa tulen maagisen tunnelman antaa Hilpu-kamiina.

 

Naantalin_Asuntomessut_Kohde7_takka_2022
 

Kohde 8 Betoniviidakko

"Home sweet home." kuvaa hyvin tätä kohdetta. Betoniviidakko on rakennettu perheen juuria kunnioittaen ja se on sisustettu perheen omien mieltymyksien mukaan. Saunasta löytyy Routa-seinäkiuas, jonka lämpötilaa säädetään helppokäyttöisellä Touch Screen -ohjaimella.

Betoniviidakko
 

Kohde 9 Auroran Ruusu

Yksitasoisen ja modernin Desingtalon Auroran Ruusun ikkunoista katsellaan postikorttimaisemia. Kokonaisvaltaisen maisemista nauttimisen mahdollistaa pitkä lasinen liukuoviseinä. Perheen arjen toimivuutta lisää erillinen arkisisäänkäynti. Touch Screenin avulla voi ohjelmoida Sumu-kiukaan antamaa lämpötilaa perheen saunahetkiin.

Auroran_Ruusu
 

Kohde 11 Kastelli Kultaranta

Rantamaisemaan kauniisti istuva Kultaranta esittelee paljon kotimaista osaamista. Suuret lasipinnat kutsuvat luonnon sisälle asti ja liikkuminen on saumatonta. Luonnon äärellä voi tunnelmoida Hilpu-kamiinan lämmössä. Sumu-sähkökiuas sulautuu hyvin luonnonläheisesti sisustettuun saunaan.

Naantalin_Asuntomessut_Kohde11_takka_2022
 

Kohde 13 Villa Pinta

Arkkitehdin suunnitteleman ekopuutalon Villa Pinta saunan lauteet ja seinät ovat hartsipinnoittu. Valukivikiuas Riite vangitsee katseen pelkistetyssä saunassa.

Asuntomessut Naantali Villa Pinta | Tulikivi Riite kiuas
 

Kohde 19 Torppa Rauhala

Lammin kivitalo ikkunoista avautuu kaunis merimaisema. Kaarle Koivukankaan piirtämä koti tarvittaessa muuttuu helposti lapsiperheen kodiksi, vaikka nyt siihen asettuukin aikuinen pariskunta. Perheen aistikkaasta saunasta löytyy Naava sähkökiuas Nobile-vuolukivipinnalla. Sinisävyisessä Noblessa-keittiössä on White Lincoln -keittiötasot ja oleskelutilan valkoiseksi pinnoitetusta vuolukivisestä varaavasta kiertoilmatakka Lakosta tuli näkyy laajasta. 

Naantalin_Asuntomessut_Kohde19_kiuas_2022
 
 

Kohde 20 Neljäs Tiira

Ekologisten puurunkoinen kahden aikuisen koti rinteeseen rakennutussa paritalossa. Koko asunnon levyiseltä terassilta avautuu upea merinäköala. Saunassa Tulikiven Sumu E -sähkökiuas. Kiukaan Touch Screen -ohjauskeskus takaa, että saunojalla on juuri oikeanlaiset löylyt. Kodin sisustus on kotiin muuttavan sisustussuunnittelija Päivi Kaivolan käsialaa.

Naantalin Asuntomessut Kohde20 sähkökiuas Sumu | Tulikivi
 

Kohde 22 Casa los Pinos

Talo kuuluu kahden ekologisen paritalon kokonaisuuteen. Sisustussuunnittelija Seija Strand vastaa talon sisustuksen tyylistä. Talon saunassa Cariitin Taive-malliston kaverina on Tulikiven Sumu E -sähkökiuas.

20Tiira
 

Kohde 26 Villa Kiurunpesä

Kodissa toteutuu perheen toive tilavasta keittiöstä ja makuuhuoneista avautuu upeat näköalat metsämaisemaan. Talossa on yhdistetty vanhaa kuin uutta. Perheen 1800-luvun lipasto löysi paikkansa uudessa kodissa. Saunan moderni Huurre kiuas on turvallinen valinta pienten suojaetäisyyksien vuoksi lapsiperheeseen.

Villa_Kiurunpesa
 

Aurinkolinna - elämyksellisin sauna

Sauna from Finland asiantuntijaraati valitsi Naantalin Asuntomessuilta top-4 elämyksellistä saunaa. Naantalin Aurinkolinnan sauna oli raadin selkeä  ykkösvalinta. Raadin mukaan saunaosaston yksilöllinen ilme syntyi laadukkaista materiaalivalinnoista ja persoonallisista yksityiskohdista. Saunassa mahtui mukavasti makoilemaan leveillä lauteilla ja saunan näkymät olivat vertaansa vailla.

 

Kohde 28 Naantalin Aurinkolinna

Asunto on täysin esteetön ja kynnyksetön huippumoderni älytalo. Sen arkkitehtuuri leikittelee niin muotojen, materiaalien kuin ikkunoidenkin kanssa. Terassipuolen 12-metrinen lasiseinä ja saunan yli 5-metrinen kulmaikkuna tekevät kunniaa ympäröivälle luonnolle. Sisustuksesta on tulossa ylellinen, mutta selkeälinjainen. Aurinkolinnasta löytyy Tuisku sähkökiuas tummalla Nobile pinnalla.

 

 
Naantalin_Asuntomessut_Kohde28_kiuas_2022
Petro_structure_white_2100_1 896x560x72px
 

Kohde 29 Koti Neulanen

CLT-taloon rakennettu teräspilareiden päälle, mikä vaikuttaa positiivisesti talon hiilijalanjälkeen. Kodinhoitohuoneeseen on saatu kätevästi lisätilaa saunan puolelta, lauteiden alta. Terassin jatkeena on kasvihuone. Älyä löytyy niin valaistuksen ohjauksesta kuin erilaisten vuotovahtien muodossakin. Kulutusta kestävä ja kosteutta hylkivät Tucana-keittiötasot on helppo pitää siistinä.

Naantalin_Asuntomessut_Kohde29_keittiotasot_2022
 

Kohde 34 Naantalin Isokoskelo

Asunnoissa on suojaiset katokset sekä etu- että takapihalla. Ikkunallinen sauna luo omanlaistaan tunnelmaa ja pesutilasta pääsee viilentymään terassille. Modernilta verannalta on käynti pääovelle ja kodinhoitohuoneeseen. Isommissa asunnoissa on viherhuone. Calacatta SA keraamiset keittiötasot on kierrätettävistä luonnonmateriaaleista valmistettuja.

Naantalin_Asuntomessut_Kohde34_keittiotasot_2022
 

Kohde 35 Naantalin Isokoskelo

1Kodin rakentama paritalohuoneisto, jonka sisustuksen on suunnittelut Iloa360 Heli Virtanen. Naantalin Isokoskelossa on ripaus hotellimaista luksusta kauniin luonnon ympäröimänä. Kohteen keittiössä on Tulikiven Coral Clay -keittiötaso ja saunassa Sumu-kiuas.

Naantalin_Asuntomessut_Kohde35_keittiotasot_2022