D0A9851-2 Riite integroitu 1920x1080x72px

Black Week 2021 tarjoukset

 

 

 

Kiuastarjoukset säästä jopa 365,-

Tulikiven kiukaat on suunniteltu kestämään aikaa ja palvelemaan sinua vuosia. Kiukaat valmistetaan Suomessa huolellisesti ja vastuullisesti käsityönä. Black Week tuo mukanaan paljon lämpimiä kiuastarjouksia Tulikivi-studioihin ja verkkokauppaan 22.-29.11.2021. Verkkokaupasta tilatessa käytä koodia: BWKIUAS.

 

TILAA VERKKOKAUPASTA     OSTA LÄHIMMÄSTÄ STUDIOSTA

 

 

Sinivalkoinen valinta  small_avainlippu_sininen_rgb

Tulikiven sähkökiukaat ovat turvallisia käytössä, koska niiden ulkopintaan voi koskettaa polttamatta itseään. Pintamateriaaleissa löytyy vaihtoehtoja aina vaaleasta valukivipinnasta harmoniseen vuolukiveen.

BW Riite_säästä_320
 

Uniikit vuolukivipinnat 

Tulikiven kiukaiden sielu on ikiaikaisessa perinteessä ja aidossa suomalaisessa luonnonkivessä. Naava- ja Tuisku-kiukaiden vuolukivisinä pintavaihtoehtoina on saatavissa perinteisen Classic-pinnan lisäksi tummansävyinen Nobile ja vaaleasävyinen Rigata. Tuisku-kiukaan saa myös uritetulla ja kimmeltävällä Grafia-pinnalla. Vuolukivi varaa itseensä lämpöä ja luovuttaa sitä hitaasti tasaisen pehmeissä löylyissä. Vuolukivi kuivattaa myös löylyhuoneen tehokkaasti. 

 

Tulikiven Black Week tarjouksessa Naava Nobile
 

Pehmeät löylyt ja tunnelmaa oleskelutilaan

Kinos-takkakiuas antaa yhdellä lämmityksellä sekä miellyttävän pehmeät löylyt saunaan että tunnelmallisen takkatulen kodin oleskelutiloihin. Kinos-takkakiuasta lämmitetään saunan viereiseen huoneeseen aukeavan luukun kautta. Saunaan ei siis tarvitse lämmitysvaiheessa mennä lisäämään puita. Kiukaan suuren lasiluukun ympärille voidaan asentaa vuolukivinen takkakiuasmantteli, jolloin tulipesä toimii samalla modernin selkeälinjaisena takkana.

 

 

TILAA VERKKOKAUPASTA      OSTA LÄHIMMÄSTÄ STUDIOSTA

 

 

Maksa sinulle sopivissa erissä

Voit hakea sopivan suuruista rahoitusta Black Week ostoksiin helposti itse kotisohvalta käsin juuri silloin kuin sinulle sopii.

Hae Tulikivi-rahoitusta

Black Week tarjouksessa Halla E sähkökiuas. Säästä jopa 220€. | Tulikivi
Black Week on täällä taas. Katso Tulikiven kiuas ja sisustuskivi tarjoukset. | Tulikivi

 

 

 

Laattatarjoukset — säästä  -30%

Black Week tuo mukanaan paljon lämpimiä laattatarjouksia Tulikivi-studioihin ja verkkokauppaan 22.-29.11.2021. Tulikiven luonnonkivilaatat kestävät aikaa ja palvelevat sinua vuosia. Valitsemalla kotimaisia luonnonkivilaattoja vaikutat ekologiseen jalanjälkeesi.

 

TILAA VERKKOKAUPASTA      OSTA LÄHIMMÄSTÄ STUDIOSTA

 

 

Tuttu ja turvallinen vuolukivilaatta

Vuolukivilaatta sopii loistavasti lattialämmityksen kanssa sen lämmönvaraavuuden vuoksi. Mattahiotusta vuolukivestä saat helposti naarmun pois hiomalla sitä hienolla hiomapaperilla. Vuolukivi on tiivistä, eikä päästä likaa sisäänsä. Pesutiloissa vuolukivi ei ole märkänä liukas.

Tulikivi_Classic_referenssi_07
 

Vuolukivi sopii niin lattiaan kuin seinään

Black Week tarjouksessa vuolukivilaattoja ja -mosaiikkeja, jotka sopivat erilaisiin lattia- ja seinälaatoituksiin.

 

Mosaiikki taipuu moneen muotoon

Kuusikulmainen Hexagon-mosaiikki istuu hyvin vaikkapa kiukaan taustalle ja sitä saa erilaisilla pintakäsittelyillä: matta, hiottu ja antiikki. 

Kolmiulotteinen Classic Aalto 3D mosaiikki elävöittää suuria tehosteseiniä. 

 

DECO_NAAVA With Hexagon Back_600x900px
 

 

TILAA VERKKOKAUPASTA      OSTA LÄHIMMÄSTÄ STUDIOSTA