Raita_S_D2_structure_black_1800_1 1920x1080x72px

 

 

 

 

Karelia Colors

 

 

LATAA KARELIA COLOR ESITE

 

Skandinaavisen tyylin kulmakivet

Skandinaavisen tyylin kulmakivet ovat toisiinsa sointuvat värit ja aidot luonnonmateriaalit. Tulikiven Karelia-malliston ajaton design ja klassisen harmaa vuolukivi ovat puhutelleet skandinaavisen tyylin ystäviä jo pitkään. Karelia-malliston neljään suosittuun takkamalliin Koli, Raita, Saramo ja Petro voi valita nyt lisäksi skandinaavisen tyylin kaksi suosikkiväriä, valkoisen ja mustan erilaisilla pintakäsittelyillä. Takkojen uudet aistikkaat väripinnat sopivat erilaisiin sisustuksiin aikakaudesta riippumatta. 

 

 

 

Väripinnoista huokuvat luonnollisuus ja materiaalien aitous

Luonnonmateriaalit ja niiden kiehtova yksilöllisyys luovat sisustukseen aitoa, kodikasta ja lämmintä tunnelmaa. Luonnonmateriaalit tekevät kodista käytännönläheisiä, pitkäikäisiä ja helppohoitoisia. Takkojen uudet väripinnat kestävät aikaa niin käytössä kuin sisustuksessa. Valkoinen lisää valoisuuden ja avaruuden tuntua. Musta luo puolestaan ryhtiä ja kontrastia.


Petro Structure Black

Petro_structure_black_1500_1 896x560x72px
 

Valmistettu aidoista luonnonmineraaleista

Koli-, Raita-, Saramo- ja Petro-takkojen uudet väripinnat ovat valmistettu 100% aidoista luonnonmineraaleista puristamalla ja korkeassa kuumuudessa polttamalla ilman lisäaineita. Väripinnat säilyttävät luonnonkiven laadukkaat ja arvostetut ominaisuudet. 

 

LATAA KARELIA COLOR ESITE

 

Raita Satin White

Raita Satin sopiii hyvin skandinaaviseen minimalistiseen sisustukseen. | Tulikivi
 

Tarkkaan harkitut yksityiskohdat

Takkojen suuret väripinnat hivelevät silmää ja tarkkaan harkitut yksityiskohdat takaavat laadukkaan lopputuloksen. Pinnan laattajako mukailee luukun linjoja, mikä tuo takkojen ilmeeseen levollisuutta.

HubSpot Video


Koli Lux White

 

 

Edistyksellinen ja modulaarinen

Karelia-mallisto on edistyksellisin varaavien takkojen mallisto maailmassa, joka täyttää vaativimpienkin asiakkaiden toiveet ja polttotekniikaltaan mallisto läpäisee jo nyt vuonna 2022 voimaan tulevat päästönormit. Lisävarusteena väripintaisiin takkamalleihin on tulossa Tulikiven kehittämä Senso-takkaohjain, joka pyrkii ohjaamaan käyttäjäänsä oikeaoppiseen takan lämmittämiseen mahdollisimman vähäpäästöisesti. Malliston ainutlaatuinen patentoitu pyörrepesäteknologia mahdollistaa myös puun ja pellettien polttamisen tulipesässä ilman lisävarustusta. Aidosti modulaarisen malliston takat ovat muunneltavissa omien tarpeiden ja sisustustyylin mukaiseksi. Takan korkeuden voi valita kolmesta vaihtoehdosta: 150, 180 tai 210 senttimetriä. Korkeuden kasvattaminen lisää takan lämmönvarauskykyä varaavan vuolukivimassan määrän kasvaessa.

 

LATAA KARELIA COLOR ESITE

Saramo_S_satin_black_2100_2 1920x1080x72px

 

 

 

 

Tuttu vuolukivi sykkii sydämessä

Uusien skandinaavisten valkoisten ja mustien väripintojen alla takassa sykkii tuttu pohjoiskarjalainen vuolukivi. Kun vuolukiven luontainen kyky varata lämpöä valjastetaan uusilla pintamateriaaleilla, saadaan aikaan uudenlainen yhdistelmä lämpöä ja tyylikkyyttä. Takat on suunniteltu nykyaikaiseen ja moderniin matalaenergiataloon, jossa takka toimii lisälämmönlähteenä. Takan pinta ei kuumene polttavan kuumaksi ja se luovuttaa lämpöä hitaasti jopa 24–36 tunnin ajan vain parilla pesällisellä ympäröivään huonetilaan. Täysin sähköstä riippumattomalla varaavalla takalla voidaan lisätä kodin omavaraisuutta hyödyntäen kotimaista bioenergiaa ja sen lämpöä voidaan hyödyntää lisäksi ruoanvalmistuksessa pitkään tulen sammumisen jälkeen.

 

Yllä Saramo S Satin Black

 

Klassista, tyyliä ja luonnontuntua

Satin-pinta on klassinen, luonnollisen himmeä ja mattamaisen sileä. Lux-pinta on kiiltävä ja heijastelee valoa luoden syvyyden ja arvokkuuden tuntua. Lux-pintaa saa vain valkeana. Structure-pinta on luonnollinen, kevyen karhea ja mattamainen. 

 

HubSpot Video

 

Petro Structure White

 

Uudet väripinnat nähtävillä Studioissa

 

Karelia-takkojen uudet väripinnat ovat nähtävillä Tulikivi-studiossa kautta maan. Katso lähin Tulikivi-studiosi ja kysy lisää.

 

KATSO LÄHIN STUDIO

 

Kuvassa oikealla Koli Lux White ja alla Koli Satin Black

Koli_Lux_white_2100_1 1200x9000x72px
Koli_satin_black_1800_1 1920x1080x72
 

Jätä yhteydenottopyyntö Tulikivi-studiolle, niin kerromme lisää Karelia-malliston uusista väreistä.