Hae sivustolta
  Uusi Jero-mallisto on kompakti ja varaava takkamallisto | Tulikivi

  Idéer om eldstäder, bastuaggregat och inredning

  På denna sida hittar du länkar till Tulikivis kollektions, instruktioner och bloggar. Beställ Tulikivis senaste kataloger till din e-post.
  Kontakta Tulikivi återförsäljare när du vill starta ditt projekt, så kommer vi att förverkliga dina drömmar.

  Med värme, Tulikivi

   

  Eldsten eldstäder, bastuaggregat
  och lite till

  Vi är Finlands största stenbearbetare och världens största tillverkare av eldstäder. Vår eldstadskollektion innehåller flera olika typer av eldstäder gjorda av olika material: samt reserveldstäder, vedeldade ugnar, brödrostsugnar, spisar, konvektionseldstäder och spisar.

   

  På våra fabriker i Juuka, Heinävesi och Suomussalmi tillverkar vi eldstäder av både täljsten och keramikmassa och även ytbeläggningar till andra eldstadstillverkare. Dessutom tillverkar vi marknadens modernaste, mångsidiga aggregat för både ved- och elbastu. Hos oss kan du även få underbara dekorativa stenlösningar för alla utrymmen i hemmet: bänkskivor i sten och kakel och mosaik.

   

  Beställ Tulikivi-kataloger i din e-post

  Undrar du fortfarande vad som skulle vara den bästa eldstaden, kaminen eller bänkskivan i sten för ditt hem och ditt hems behov? Beställ kataloger i din e-post och utforska de olika alternativen hemma. Våra experter hjälper dig och tillhandahåller ytterligare information för att stödja ditt val.

   

  En bred, mångsidig kollektion

  Bygger du nytt eller renoverar du ett gammalt hus? Vår kollektion innehåller lösningar för vardagsrum, kök, bastu och bad. Kolla in vår kollektion. Lämna en offertförfrågan. Vi bygger ditt drömhem för dig.

   

  Fyll i det elektroniska garantikortet

  När du har installerat Tulikivi eldstad, registrera din Tulikivi-produkt på vår webbplats.
  Efter att ha fyllt i informationen kommer du fortfarande att få en bekräftelse via e-post om framgången med garantiregistreringen.

   

  BRUKS- OCH MONTERINGSANVISNINGAR

   

   

  Njut av finska värmen och atmosfären. 

  Berätta vilken produkt du är intresserad av. Vår expert kommer att kontakta dig.