Hae sivustolta
  Raita_satin_white_1800_1 1920x1080x72px

  Takka- ja kiuaspäivät Tulikivi-studioissa

  24.3.-25.3.2023

   

  Varaavia takkoja jopa 4 viikon toimitusajalla 

   

  Monissa kodeissa varaavan takan hankintaa mietitään nyt tositarkoituksella, koska sen avulla voi leikata kodin sähkölaskua merkittävästi. Muihin tulisijoihin verrattuna se on ominaisuuksiltaan ylivoimainen. Kodin lämmön ja sähkön säästön lisäksi se valmistaa ruokasi, antaa valoa ja luo tunnelmaa. Ja mikä parasta se rauhoittaa mielesi. Kun sinä suunnittelet varaavan takan hankintaa, niin olethan yhteydessä lähimpään myyjäämme sopivan takan valinnassa. Voimme toimittaa tälle vuodelle vielä monia varaavia takkamalleja jopa 4 viikon toimitusajalla. 

   

  Tarjoamme sinulle takka- ja kiuaspäivien etuina 31.3.2023 saakka:

  Vaihtaessasi vanhan takkasi uuteen - puramme sen ilmaiseksi uuden tieltä.*

  Kiukaan ostajalle kotiinkuljetus veloituksetta. Lisäksi muita etuja - kysy myyjältäsi.

  Ostaessa nyt - voit maksaa 6 kk päästä sinulle sopivissa maksuerissä.

   

  Vaihda vanha takkasi uuteen helposti ja vaivattomasti

  Takan vaihto uuteen lähtee liikkeelle siitä, kun kutsut asiantuntijamme kotiisi vierailulle. Kotikäynnillä kartoitamme vanhan takan purun ja sinulle soveltuvan uuden takan. Hoidamme puolestasi vanhan takan purun pois jopa ilmaiseksi.* 

  Kopra_1200px
   

  *Ilmainen vanhan takan purku sisältää kaiken tämän:

   

  • asiantuntijan maksuttoman kartoituskäynnin kotonasi 50 km säteellä
  • vanhan max. 2 m3 kokoisen takan purkamisen
  • tilan suojauksen takan purkupaikan ympäriltä
  • vanhan takan purkujätteen ulos siirtämisen rakennuksesta max. 10 m päähän
  • purku- ja asennuspaikan harjasiivouksen
  Vanha_uusi_1200px-1
   

  *Vanhan takan vaihtokampanja on voimassa 30.6.2023 saakka tehtyihin uusiin yli 5000€ takkatilauksiin. Voit sopia lähimmän myyjän kanssa myös muista maksullisista lisäpalveluista kuten taustaseinän oikaisusta ja pinnoituksesta, jotka haluat saada samalla kertaa kuntoon.

   

  Mietitkö takan vaihtoa tai oletko hankkimassa takkaa, kun sitä ei ennestään vielä ole?

  Lähetä meille yhteydenottopyyntö, niin lähin myyjämme on sinuun yhteydessä ja auttaa sopivan takan valinnassa. 

   

  Mistä tiedät, että uusi takkasi on energiatehokas ja ympäristöystävällinen - kuuntele kun Anna Perho avaa asiaa uudessa Ecodesign-podcastissa.

  Anna_Perho_896x560px
   

  Aava-takkauutuus hurmaa sinut siroudellaan

  Kermansavi-malliston varaava Aava-takkauutuus on suunniteltu juuri sinulle, joka haluat siron, tehokkaan, kestävän, ympäristöystävällisen takan. Takkaa saat lukuisilla sisustukseen sopivilla pinnoilla sekä kahdella korkeudella 1600 ja 1900 mm.

  Deco_Aava_1600_matt_black_2_22_RGB 896x560
   

  Kokkaa ruokaa arkeesi varaavan takan jälkilämmöillä

  Takkakokata voit hyvin varaavalla takalla, et siis tarvitse siihen välttämättä leivinuunia. Tutustu arjen helppoihin takka-aterioihin, poimi reseptit talteen ja kokeile kotona.
  Tulikivi_Martat_ohjeita_takkakokkaajalle_1920x1080px
   

  Hyödynnä kiukaan ostossa veloitukseton kotiinkuljetus ja kysy myyjältäsi myös muita lämpimiä etuja.

  Kiuasmalleissamme on mistä valita ja mallit sopivat varmasti saunasi sisustukseen, toteuttavat löylytoiveesi ja sopeutuvat aikatauluihisi, aina valmiina tarjoamaan saunanautinnon kaikille aisteillesi. Saunan suunnittelussa ensimmäinen askel on oikean kokoisen kiukaan valinta. Liian pieni tai liian suuri kiuas lisää sähkökulutusta tai polttopuun tarvetta. Autamme sinua oikean kokoisen kiukaan valinnassa. 

  Varpu_Hintsanen_Tulikiven_Naava_sahkokiuas_1920x1080px

   

   

   

  "Meillä on pieni saunatila, ja siksi tämäntyyppinen kiuas oli meille juuri oikea valinta. Turvallisen alhaisena pysyvän pintalämpötilan ansiosta saimme sijoitettua kiukaan ikkunan eteen siten, että laudetilaa jää mahdollisimman paljon. Ilman Tulikiven kiuasta tällainen ratkaisu ei olisi ollut onnistunut."


  - Varpu Hintsanen -

   

  Sauna herättää kaikki aistisi

  Puukiukaan rauhallinen tulen liekki ihastuttaa, sen lämmössä sielu lepää ja arkiset murheet unohtuu. Tulikiven kiukaiden sielu on ikiaikaisessa perinteessä ja aidossa suomalaisessa luonnonkivessä. Kiukaat on suunniteltu kestämään aikaa ja palvelemaan sinua vuosia. Panostamme sähkö- ja puukiukaissamme laadukkaisiin materiaaleihin, moderniin ja ajattomaan, sisustamisen ammattipiireissä suosittuun muotokieleen, jotta kiukaasi on harmoniassa saunatilasi kanssa. Muodoista löytyy niin ellipsiä, pyöreää, neliötä kuin suorakaidetta. Kiukaat valmistetaan Suomessa huolellisesti ja vastuullisesti käsityönä. Tulikiven kiukaissa materiaalina käytetään aitoa prosessoimatonta vuolukiveä ja valukiveä, jonka valmistuksessa hyödynnetään keramiikkateollisuuden sivuvirroista saatavaa laadukasta posliinia.

  Kirsta Pärmäkosken Hile puukiuas | Tulikivi
   

  Muistathan, että meiltä saat sähkö-, puu,- ja savusaunan kiukaat. Ota yhteyttä kiuasasioissa.

  Lähetä meille yhteydenottopyyntö, niin lähin myyjämme on sinuun yhteydessä ja auttaa sopivan kiukaan valinnassa.