Deco_Kaila_V4_seasonal_color_black_21_2_21_RGB 1920x1080px

Takka- ja kiuaspäivät Tulikivi-studioissa

30.9.-1.10.2022

 

Varmista kodin lämpö ja ruoanvalmistus

 

Varaavalla takalla lämmität kotisi sekä takan jälkilämmöllä valmistat ruoan ekologisesti ja sähköä säästäen. Aidon tulen elämys rauhoittaa, luo hyvää oloa, tasapainoa ja turvaa ympärilleen. Toimi heti ja varmista tulevan talven takkatoimituksesi lähimmässä Tulikivi-studiossa

 

Valitse suomalaista muotoilua ja huipputeknologiaa

Tulikiven takoissa on ajaton muotoilu ja huippuun viritetty teknologia. Tavoittelemme aina vain pienempiä ympäristövaikutuksia – ja aina vain parempaa kokemusta sinulle. Tutustu laajaan mallistoomme ja pyydä tarjous omasta suosikistasi. 

PYYDÄ TARJOUS

Suomalaista muotoilua Kermansavi takka Kaila V4 | Tulikivi

Kampanjatuotteita säästä jopa 2262,-

Rajoitettu erä takkoja alk. 3314,-

Kaikki sähkökiukaat -10% etuhintaan

 

Kokkaa takassa ja säästä sähkölaskussa

Anna sähköuunisi levätä ruoanlaitosta ja valmista ruokasi varaavan takan jälkilämmöllä, niin säästät sähkölaskussa. Takkakokkauksessa vain mielikuvitus on rajana ja kokkaus onnistuu niin takkapesässä kuin leivinuunissa. Ruoan kypsentäminen tulisijassa tuo ruokaasi uniikin aromin, mitä muilla laitteilla et koskaan voi saada. 

Tulikivi_Jalanti_takkaleivinuuni_Ari_Ruoho_perunarieskat 896px
 

Testaa uudet takkakokkausreseptit

Kokkipariskunta Ari Ruoho ja Peppi Aralehto varmistivat uuden kodin lämmön ja ruoanvalmistuksen hankkimalla laadukkaan Kermansavi-malliston takkaleivinuunin. Kurkkaa heidän vinkit ruoanlaittoon sekä poimi takkakokkausreseptit talteen.

Ari_Ruoho_lohirulla_DSC01739 896px
 

Lämmitä kotisi tuhlaamatta puuta 

Varaavasta takasta saat parilla sylillisellä puita lempeää ja puhdasta lämpöä jopa 24-36 tuntia. Turvallista luonnolle ja turvallista sinulle!

Varaava takka Karelia-malliston Koli uudella satin black pinnalla ecodesign hyväksytty | Tulikivi
 

Vaihda vanha takkasi uuteen

Viekö vanha takkasi liikaa tilaa ja karkaako lämmöt harakoille? Vanhan huonosti toimivan takan vaihtaminen uuteen nykyaikaiseen ja puhtaasti palavaan on kannattava kauppa. Takan vaihto uuteen lähtee liikkeelle siitä, kun kutsut asiantuntijamme vierailulle. Kotikäynti ei maksa sinulle mitään, eikä velvoita tilaamaan. Asiantuntija auttaa sinua valitsemaan tarpeisiisi sopivan unelmiesi takan Tulikiven laajasta takkamallistosta.  Halutessasi voit huoletta jättää takkaremontissa kaiken alusta loppuun vastuullemme ilman että sinun tarvitsee tehdä juuri mitään — se on avaimet käteen ratkaisu.

 

Kampanjatuotteet säästä jopa 2262,-

Kampanjatuotteet tarjoavat mahdollisuuden tehdä edullisia takkalöytöjä. Tsekkaa kampanjamallimme ja kysy lisää lähimmästä Tulikivi-studiosta!

 

 

DECO_TLU_2000_50_16_900x600px
 

Saneerauskohteisiin rajoitettu erä takkoja asennettuna alkaen 3314,-* 

 

DECO_PIETA_1700_RGB 896x660x72px
 

Joitain takkoja on tarjolla vain rajoitettu erä eikä niitä saa enää kampanjan päättymisen jälkeen. Kysy lähimmästä Tulikivi-studiostasi Kermansaven hiertopintaista Pieta V1 tai osalaattapintaista V2 takkaa. Saatavilla myös kulmamallisena.

 

*takan rahti 280,-

Varpu Hintsanen Tulikiven Naava sähkökiuas

Suomalainen vuolukivi valloittaa saunassa

 

"Meillä on pieni saunatila, ja siksi tämäntyyppinen kiuas oli meille juuri oikea valinta. Turvallisen alhaisena pysyvän pintalämpötilan ansiosta saimme sijoitettua kiukaan ikkunan eteen siten, että laudetilaa jää mahdollisimman paljon. Ilman Tulikiven kiuasta tällainen ratkaisu ei olisi ollut onnistunut."


- Varpu Hintsanen -

 

Naava-kiuas sopii pieneenkin saunaan

Varpu ja Sami Hintsasen valitsivat oman kodin saunaan Pohjois-Karjalaisesta vuolukivestä valmistetun sähkökiuas Naavan, joka on vesikäsitelty tummaksi ja pehmeän tuntuiseksi. Kiukaan pienet suojaetäisyydet mahdollistavat sen sijoittamisen lauderakenteisiin. Kiukaan pintalämpötila pysyy alhaisena saunomisen ajan ja on näin turvallinen lapsiperheessä.

 

Hyvähappiset löylyt myös sähkökiukaalla

Naava tarjoaa perheen saunailtoihin pehmeät ja tasaisen kosteat löylyt. Kiukaan vuolukivipinta kuivattaa saunaa mukavasti löylyjen jälkeen. 

 

Varpu_Hintsanen_Tulikiven_Naava_sahkokiuas_det_720x1080px
 

Sauna on suomalaisille rentoutumispaikka. Saunan lämpö ja saunominen vapauttaa elimistöön mielihyvähormoneja, jotka auttavat rentoutumaan, vähentämään kipua ja stressiä. Saunan suunnittelussa ensimmäinen askel on oikean kokoisen kiukaan valinta. Tämä takaa parhaan saunanautinnon. Liian pieni tai liian suuri kiuas lisää sähkökulutusta tai polttopuun tarvetta. Autamme sinua oikean kokoisen kiukaan valinnassa. 

 

Puusauna herättää kaikki aistit

Puusaunassa sielukin lepää ja puhdistuu. Arkiset murheet unohtuvat, ja mieli kevenee. Puukiukaamme ovat muotoilultaan selkälinjaisia ja tehokkaita. Tulikiven puukiukaiden pinta ei kuumene polttavan kuumaksi, joka helpottaa niiden sijoittelua saunatilassa. 

 

Puukiukaan rauhallinen tulen liekki valloittaa

Kivi sopii niin takkoihin, kiukaisiin kuin sisustuskiveksi. Puhtaasti palava Hile-puukiuas ja nopeasti lämmittävä Mukka-kamiina olivat ehdoton valinta Krista Pärmäkosken pihasaunaan.

Kirsta Pärmäkosken Hile puukiuas | Tulikivi
 

Kamiinalla nopeasti lämpöä

Tulikiven kamiina-mallisto on kaunis kokonaisuus kuudesta yksittäisestä, muotokieleltään pehmeästi puhuttelevasta kamiinasta. Muotoilunsa ansiosta kamiina sopii sujuvasti pienempäänkin tilaan, asettuen osaksi isompaa kokonaisuutta. Kamiinamme näkyvät silmääsi modernina ja tyylikkäänä huonekaluna, mutta ennen kaikkea nopeana lämmöntuottajana. Suuret ja kaarevat lasiluukut tarjoavat mieltä rauhoittavaa liekkien loistetta koko tilaan. 

 

PYYDÄ TARJOUS

Kristan_Mukka_kamiina_22
 

Pyydä tarjous ja nauti Tulikiven lämmöstä