Hae sivustolta
  Raita_satin_white_1800_1 1920x1080x72px

  Takka- ja kiuaspäivien etuja Tulikivi-studioista syyskuun loppuun

   

  Vaihda vanha takka uuteen ja säästä: Ilmainen purkupalvelu syyskuun loppuun!

  Oletko miettinyt, miten voisit vähentää kodin energiakuluja ja samalla luoda lisää lämpöä ja tunnelmaa elämääsi? Nyt on oikea aika vaihtaa vanha takka uuteen. Varaava takka ei ole pelkästään tehokas energiansäästäjä, vaan myös monipuolinen apu arjessasi — se lämmittää kotisi, valmistaa herkulliset ateriat, ja tuo valoa pimeään syksyyn. Ja mikä parasta, se tarjoaa mielenrauhaa pitkän päivän jälkeen.

   

  Haluamme tehdä päätöksenteosta sinulle vieläkin helpompaa. Siksi tarjoamme ilmaisen purkupalvelun vanhalle takallesi uuden takan oston yhteydessä syyskuun loppuun saakka. Älä jätä tätä tilaisuutta hyödyntämättä, vaan ota nyt yhteyttä lähimpään myyjäämme, niin autamme sinua löytämään juuri oikean takkamallin tarpeisiisi — ja kaiken lisäksi monet mallit voimme toimittaa jopa 4 viikon kuluessa. 

   

  Hyödynnä takka- ja kiuaspäivien lämpimät edut ja 6 kuukauden koroton maksuaika 30.9. saakka:

   

  Vaihda vanha takka uuteen, saat vanhan takan purun jopa ilmaiseksi!*

  Kermansavi V4 & Karelia Colors -takat 400€ alennuksella + rahtivapaa toimitus

  (poislukien kampanjamallit)

  Sähkö- ja puukiukaat toimitetaan ilman rahtikuluja

  Jøtul ajattomat klassikot -10% alennettuun hinaan

  (mallit: F 602 ECO, F 200, F 205, F 400 ECO)

   

  Takanvaihto on vaivatonta – asiantuntijamme tulevat kotiisi!

  Olemme yksinkertaistaneet takanvaihtoprosessia juuri sinua varten. Kaikki alkaa siitä, kun asiantuntijamme saapuvat kotiisi kartoitusvierailulle. Tällöin arvioimme vanhan takkasi purkutarpeet ja suosittelemme tarpeisiisi sopivan uuden takkamallin. Ja mikä parasta, voimme hoitaa vanhan takan purkamisen puolestasi jopa täysin ilmaiseksi*. 

  Tulikivi_takkaremontti_0
   

  Ilmainen takan purkupalvelu kattaa kaiken tämän:

  • Maksuton asiantuntijakäynti: Kartoitamme tarpeesi suoraan kotonasi veloituksetta 50 km säteellä toimipisteestämme.
  • Takan purku: Vanhan, korkeintaan 2 m³ kokoisen takan purkaminen.
  • Turvallinen tila: Suojaamme huolellisesti alueen ympärillä takan purkupaikkaa.
  • Jätteen poiskuljetus: Siirrämme purkujätteen ulos rakennuksesta, enintään 10 metrin päähän. Halutessasi viemme jätteet mennessämme (lisämaksusta).
  • Siisti lopputulos: Teemme purku- ja asennuspaikan harjasiivouksen.
  Vanha_uusi_1200px-1
   

  *Vanhan takan vaihtokampanja on voimassa 30.9.2023 mennessä tehtyihin uusiin normaalihintaisiin yli 5000€ takkatilauksiin. Voit sopia lähimmän myyjän kanssa myös muista maksullisista lisäpalveluista kuten taustaseinän oikaisusta ja pinnoituksesta, jotka haluat saada samalla kertaa kuntoon.

   

  Monipuolisesta takkamallistostamme löydät unelmiesi lämmönlähteen

  Olipa kyseessä sitten moderni loft-asunto, perinteinen rintamamiestalo tai mökki luonnon keskellä, meiltä löydät takan, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi ja tyylitoiveisiisi. Asiantuntijamme auttavat sinua kartoittamaan tarpeesi ja toiveesi, ja löytämään juuri sen oikean lämmönlähteen, joka palvelee sinua parhaiten vuosikymmenien ajan. 

  Nyt on erinomainen aika investoida uuteen varaavaan takkaan! Valikoimissamme olevat Kermansavi V4 ja Karelia Colors -takat ovat nyt 400€ alennuksella. Kaikki takat toimitamme rahtivapaasti.

   

  Kermansavi-takat: energiatehokkuus kohtaa ekologisen vastuullisuuden

  Kermansavi-takat eivät ainoastaan pienennä sähkölaskuasi, vaan myös vähentävät ympäristökuormitusta. Ne ovat valmistettu Heinävedellä ja peräti 80% runkomateriaalista koostuu kierrätetystä keramiikasta.

  Deco_Kaila_V4_seasonal_color_black_21_chimney_1_21_RGB 896x560px
   

  Karelia-takat: modernia teknologiaa ja visuaalisuutta

  Karelia-takat tarjoavat paitsi lämpöä, myös puhtautta ja tehokkuutta. Nämä takat käyttävät edistyksellistä ja patentoitua teknologiaa, joka mahdollistaa puiden tai pelletin palamisen äärimmäisen tehokkaasti ja vähäpäästöisesti.

  Raita_satin_white_1800_2 896x560x72px
   

  Uusi Jero-mallisto: tyylikkyyttä ja tehokkuutta yhdistettynä

  Uusimman lisäyksemme takkavalikoimaamme: Jero-takat. Näissä takoissa yhdistyvät moderni design, korkea energiatehokkuus ja monipuoliset käyttömahdollisuudet. Uudet takkamme ovat saatavilla vuolukiven eri sävyissä ja kuoseissa, minkä ansiosta ne sopeutuvat saumattomasti minkä tahansa kodin sisustukseen.

   

  Mietitkö takan vaihtoa tai oletko hankkimassa takkaa, kun sitä ei ennestään vielä ole?

  Lähetä meille yhteydenottopyyntö, niin lähin myyjämme on sinuun yhteydessä ja auttaa sopivan takan valinnassa. 

   

  Älykkäät ja tyylikkäät kiuasmallit – nyt uudella kiuasohjaimella

  Kiuasmallistomme ei jätä ketään kylmäksi. Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia kiukaita, jotka yhdistävät modernin muotoilun, huippuluokan materiaalit ja erinomaisen energiatehokkuuden. Nyt voit ottaa saunaelämyksesi uudelle tasolle uuden, innovatiivisen sähkökiukaiden kiuasohjaimen avulla. Tämä älykäs kiuasohjain mahdollistaa saunomiskokemuksen täydellisen personoinnin aina lämpötilan säädöstä löylytykseen. Kiuasohjain on helppokäyttöinen ja sen avulla voit vaivattomasti ajastaa saunasi valmiiksi sinulle sopivaan aikaan. Ei enää arvailua tai turhia odotusaikoja – nyt sauna on valmis silloin, kun sinäkin olet.

  Nyt kannattaa vaihtaa kiuas uuteen. Saat sähkö- ja puukiukaat rahtivapaasti kotiin.

   

  Tulikiven sähkökiukaat: spa-elämyksiä modernilla otteella

  Jos kaipaat saunaltasi paitsi lämpöä myös modernia muotoilua ja huippuinnovaatioita, Tulikiven sähkökiukaat ovat sinulle.  Erityisen miellyttävää on kiukaiden lapsiystävällisyys ja turvallisuus: alhaisen pintalämpötilan ansiosta voit rentoutua saunassa huoletta.

  Kuura_feel_1920x1080px
   

  Tulikiven puukiukaat: aitoa tulentunnelmaa

  Kun haluat kruunata saunahetkesi aitouden ja perinteiden kera, valintasi on Tulikiven puukiuas. Selkeälinjainen muotoilu ja iso lasiluukku luovat takkatulenomaisen, kotoisan tunnelman. Ja mikä parasta, ison kivitilan ansiosta löylyt ovat pehmeän kosteat. Olipa toiveissasi sitten savusauna tai perinteisempi vaihtoehto, meiltä löytyy ratkaisu.

  Krista_Hile_kiuas_854x560px
   

  Ota yhteyttä kiuasasioissa.

  Lähetä meille yhteydenottopyyntö, niin lähin myyjämme on sinuun yhteydessä ja auttaa sopivan kiukaan valinnassa.