Hae sivustolta
  Deco6_Puro_18_classic 1920x1080px

  Uusi Jero-takkamallisto: tehokasta lämpöä ja varaavuutta

   

  PYYDÄ TARJOUS

   

  Kompakti koko – laaja sisustusvapaus

  Tiedämme, että moni on ihastunut kamiinoiden kompaktiin kokoon ja nopeaan lämmityskykyyn, mutta kaipaa varaavan takan pitkäkestoista, miellyttävää lämpöä. Uusi Jero-takkamallisto tarjoaa parhaat puolet molemmista maailmoista, ollen kompakti kuten kamiina, mutta samalla tehokas lämmön varastoija ja lempeä luovuttaja kuten varaava takka. Kompaktin koon ansiosta takka voidaan asentaa moniin erilaisiin kodin tiloihin – olipa kyseessä sitten olohuone, keittiö tai jopa makuuhuone. Tämä antaa sinulle enemmän liikkumavaraa sisustuksen suunnittelussa. Olitpa sitten modernin minimalistin, rustiikkisen romantikon tai skandinaavisen selkeyden ystävä, Jero-takkamallisto mukautuu monenlaisiin sisustustyyleihin. Ja mikä parasta, Jero-malliston takat käärivät ympärilleen suomalaisen vuolukiven sisustukseen sopivan ajattoman kauneuden ja tarjoavat maksimaalisen näkymän tuleen suurikokoisella luukullaan.

  Deco1_Korpi_14_classic 1920x1080px
   

  Työpäivän jälkeen koti nopeasti lämpimäksi

  Jero-takkamalliston yksi kiistaton etu on sen erinomainen lämmönvaraavuus, joka ylittää perinteisten kamiinoiden suorituskyvyn. Kun monet kamiinat tarjoavat nopean lämmön mutta etteivät varaa lämpöä, Jero-malliston varaavat takat on suunniteltu varaamaan lämpöä jopa 15 tuntia tulen sammumisen jälkeen. Tämä tekee niistä erinomaisen valinnan niille, jotka haluavat kamiinan kompaktin koon mutta varaavan vuolukivitakan pitkäkestoisen lämmön. Nyt voit siis unohtaa kompromissit  - olemme kuunnelleet asiakkaitamme ja tuoneet markkinoille takan, joka täyttää sekä kamiinaa että varaavaa takkaa harkitsevien toiveet. Tutustu Jero-mallistoon, tilaa kuvasto sähköpostiisi ja löydä uusi sydän kotiisi.

   

  Takkojen tekniset tiedot

  Deco4_Puro_14_nobile 896x560px

  Puro-takka

  Halkaisija 500 mm
  Korkeus 1355/1805 mm
  Paino 460/630 kg
  Lämmitysteho 7 kW
  Tulikivi-rahoituksella
  hinta alkaen 109 €/kk

  PYYDÄ TARJOUS

  Deco2_Korpi_18_nobile 896x560px

  Korpi-takka

  Leveys 520 mm
  Syvyys 440 mm
  Korkeus 1355/1805 mm
  Paino 540/740 kg
  Lämmitysteho 7 kW
  Tulikivi-rahoituksella
  hinta alkaen 87 €/kk

  PYYDÄ TARJOUS

   

  Pohjois-Karjalan sydämestä

  Jero-takat on Pohjois-Karjalassa suunniteltu ja valmistettu. Vuolukivi louhitaan Tulikiven omista louhoksista ja yhdistetään Kermansaven kierrätyskeramiikkaan. Nimi Jero juontaa juurensa Kolin jylhien maisemien kupeessa sijaitsevaan Jero-järveen – ja tuo parasta suomalaista laatua, kestävyyttä ja luontoa suoraan kotiisi.

   

  Yksilöllisyyttä aidolla luonnonkivipinnalla 

  Jokainen vuolukivi on uniikki, ja se tuo autenttista ja luonnonläheistä tunnelmaa tilaan kuin tilaan, jossa takka sijaitsee.
   

  Classic (Korpi, Puro): Ajaton ja elegantti valinta, joka sopii moneen eri sisustustyyliin.

  Grafia (Korpi): Moderni ja urbaani, tuo särmää nykyaikaiseen kotiin.

  Nobile (Korpi, Puro): Ylellinen ja syvä, lisää erottuvuutta ja luonnetta.

  Unica (Korpi): Henkilökohtainen ja yksilöllinen, tekee takastasi uniikin mestariteoksen.

  Vuolukivipinnat_1200px

   

  Vuolukivipintavaihtoehtojen monimuotoisuus on yksi Jero-takkamalliston vahvuuksista. Vuolukivipinnat eivät ainoastaan näytä hyvältä, vaan ne myös säilyttävät lämpöä erittäin tehokkaasti ja luovuttavat sen miellyttävänä säteilylämpönä huonetilaan. Eri pintavaihtoehdot antavat mahdollisuuden räätälöidä takan ulkonäköä juuri sinun toiveidesi mukaan, jotta se sopii saumattomasti osaksi kotisi sisustusta.

   

  Tiedämme, että hyvä takka on paljon enemmän kuin vain lämmönlähde. Se on kodin sydän, joka tuo yhteen perheen ja ystävät. Jero-takkamallisto on suunniteltu juuri tätä ajatellen.

   

  Pyydä nyt tarjous Jero-mallista!

  Lähin myyjämme ottaa sinuun yhteyttä tarjouksen tiimoilta.

   

   

  Valitset itse sopivan kokoisen maksuerän (1,7-9,0% kokonaishinnasta), joka määrittää laina-ajan pituuden sekä kuukausierien suuruuden.

   

  Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 7 500 euron luotolle on 11,08 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95 % (10,45 % 04/24), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 11 327 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 128 € minimilyhennyksin (1,70 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 94 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.