Arin ja Pepin takkakokkausreseptit
Arin ja Pepin ruoanlaittoa takkaleivinuunissa isolla sydämellä
Ruoanlaitto on kokkikilpailun voittajapariskunnalle Arille ja Pepille sydämen asia. He valitsivat kotiinsa Kermansavi-malliston takkaleivinuunin, joka lämpiää yli 300 asteeseen ja jonka paistoaika on pitkä. Takkaleivinuunin ollessa kuumimmillaan siellä paistuvat vaikkapa pitsat ja yöksi voi jättää seuraavan päivän padan hautumaan pehmeälle jälkilämmölle, jota riittää aina aamuun asti. Tervetuloa Arin ja Pepin takkakokkauksen makumatkalle! Tsekkaa vinkit, poimi takkakokkausreseptit talteen ja testaa niitä kotona itse.
Takkakokkaajan työvälineet
Tulikiven Cooking -tuotesarja ovat kehitetty takkakokkausta varten. Takkakokkauksessa ja ruoanlaittoastioiden käytössä oma mielikuvitus on vain rajana. Padassa haudutat lihaa tai kasviksia. Ruukussa valmistat näppärästi annosateriat. Pihvit paistat kätevästi pihvikivillä. Oikean lämpötilan tarkisteluun Tulikiveltä saat myös sopivat lämpömittarit. Tutustu ja kokeile Cooking-tuotteitamme. Katso miten Ari ja Peppi käyttivät Cooking-tuotteita kokkauksessa.
Uuniselleriä ja perunarieskaa
Juuriselleriä haudutetaan leivinuunissa puolitoista tuntia, kun se otetaan huoneen lämpöön tekeytymään leivotaan eilisestä perunamuussista perunarieskoja.
Lisää reseptejä ruoanvalmistukseen varaavassa takassa
Sivuillamme voit tutustua myös Marttojen resepteihin sekä lukuisiin muihin vuosien varrella kehittelemiimme resepteihin.
Vahvista omaa huoltovalmiutta lämmön ja ruoanlaitoin suhteen varaavalla takalla, ainoalla sähköstä riippumattomalla lähteellä.
Kysy lisää asiantuntijaltamme ja jätä yhteydenottopyyntö