Robert aamu 21092020 1920x1080px

Ekologinen Kermansavi-mallisto

 

 

 

Tulikiven uusi Kermansavi-mallisto 80-prosenttisesti kierrätysmateriaalista

Kermansavi-malliston takat vastaavat energiatehokkuudellaan ja valmistuksellaan päästöjen Tulikivi_Ecodesign_2022 vähentämiseen ja materiaalien kierrättämiseen. Varaavien takkojen tiiviissä runkomateriaalissa kierrätysmateriaalin osuus nousee 80 prosenttiin. Keraamiset takat ovat harmoniassa luonnon kanssa. Energiatehokkaat takat alittavat vuoden 2022 alussa voimaan tulleet ekosuunnitteludirektiivin päästövaatimukset. Tulikiven takoissa korkea hyötysuhde ja poltettava puumäärä on optimoitu suuren energiamäärän varastoimiseksi rakenteisiin. Takkojen puhdas palaminen pitää lasiluukun kirkkaana. 

 

 

Kotimainen Made in Heinävesi

Kotimaiset takat valmistetaan Heinävedellä, jossa Kermansaven historia keramiikan osaajana syntyi 1970-luvun lopulla. Jokaisessa takassa voit nähdä aidon ja perinteisen kädenjäljen. Jokainen työvaihe tarkistetaan huolella. Mistään ei tingitä, eikä kompromisseille anneta sijaa.

Takkamallisto on suunniteltu käyttötarkoituksen ja sijoituksen mukaan: tilanjakajaksi tai suoralle seinälle. Kotimaisella takkamallistolla on avainlipputunnus, joka kertoo tavoitteista tehdä hyvää sinulle, ympäristölle ja Suomelle.

 

Kermansavi-mallisto esite

LATAA UUSI ESITE

Kermansavi-takka Kaila V1 18 luonnonvalkoinen hiertopinta
 

Luonnontuntuiset ja sisustukseen sopivat pintavaihtoehdot

Luonnonläheiset, erilaisiin sisustuksiin sopivat värit ja pintamateriaalit tekevät Kermansavi-malliston valikoimasta monipuolisen. Skandinaavisten pintojen väripaletti mukailee luontoa tuoden rauhoittavaa harmoniaa tai katseet vangitsevaa kontrastia toiveidesi mukaan säilyen väritrendeissä. Takat ovat nähtävillä Suomen Studiolla helmikuussa 2022.

Kermansavi-takka Jaani V2 18 luonnonvalkoinen hiertopinta ja sinkinharmaa laattapinta

 

 

 

Yksilöllinen ulkomuoto

Takan pinnan materiaalin voit valita monista vaihtoehdoista ja lukuisissa väreissä. Pintaverhoiluun on saatavana: V1 hiertopinta, V2 osalaattapinta tai V4 vaakalaattapinta. Täyskivilaattojen värimaailma koostuu luonnollisista valkoisen, harmaan, ruskean ja mustan sävyisistä. Laattoja on saatavana sekä kiiltävä- että mattapintaisena. Yksilölliseen ulkonäköön pinnan materiaalin lisäksi voit vaikuttaa takan korkeuden ja leveyden valinnalla sekä luukun värivalinalla. Takan modernit luukut ovat upotettu verhoilupintaan ja luukkuja on saatavana sekä mattakromisena että mattamustana.

 

Kermansavi-mallisto esite

LATAA UUSI ESITE

Jaani V1 21 luonnonvalkoinen hiertopinta

V1 Hiertopinta

Jaani V2 21 luonnonvalkoinen hiertopinta ja kiiltävä marmorin valkoinen laattapinta

V2 Osalaattapinta

Jaani V4 21 kiiltävä marmorin valkoinen laattapinta

V4 Vaakalaattapinta

 

JAANI

Leveys 800 mm
Syvyys 600 mm
Korkeudet 1500, 1800, 2100 mm
Lämmitysala 30 - 90 m2

Kermansavi-takka Jaani V4 15 Grafiitinharmaa laattapinta
 

Vanhan takan vaihtaminen uuteen on ekoteko

Ekologisen ja energiatehokkaan takan vaihtaminen vanhan tilalle on ekoteko luonnolle.  Autamme sinua takan vaihtamisessa, kun ostat meiltä uuden takan. Kutsu asiantuntijamme ilmaiselle kotikäynnille ja lisää omaa huoltovarmuuttasi energiahintojen noustessa sekä sähkökatkoksien aikaan.

 

Kermansavi-takkojen monet muodot
 

Kaila

Leveys 1000 mm
Syvyys 800 mm
Korkeudet 1800, 2100 mm
Lämmitysala 50 - 100 m2

 

 

Takan hankinnassa joustoa elämäntilanteesi mukaan antaa Tulikivi-rahoitus.

Rahoitusta voit hakea vaikka olohuoneen sohvalla istuessa. Rahoituspäätöksen saat heti verkossa tai poikkea juttelemaan lähimmälle Tulikivi-studiolle. 

Kermansavi-takka Kaila V1 18 luonnonvalkoinen hiertopinta

 

 

 

Nykyaikaiseen matalaenergiataloon tai saneerauskohteeseen

Kermansavi-malliston takat ovat suunniteltu vastaamaan nykyrakentamisen vaatimuksia. Kaasutiiviit luukut yhdessä hallitun paloilman ohjauksen kanssa tekevät tulisijasta teknisesti edistyksellisen ja sopivan vaihtoehdon matalaenergiataloon. Paloilma voidaan ohjata takan tulipesään ulkoa tai hormin kautta, jolloin se ei sekoita asunnon ilmanvaihtoa, eikä hyödynnä jo lämmitettyä sisäilmaa palamiseen. Saneerauskohteissa paloilma voidaan tarvittaessa ottaa huoneilmasta. Pienten suojaetäisyyksien ansiosta takka on helppo sijoittaa tilanjakajaksi tai seinään kiinni suoralle seinälle. Mallit voidaan asentaa joko perinteisesti työmaalla muuraamalla tai ne voidaan toimittaa valmisuunina, jolloin takka on käyttövalmis parissa tunnissa. 

Deco_Rosamo_V2_white_plaster_latte_coffee_beige_21_silver_door_HORMI_1_21_RGB 1920x1080px

 

 

Takan ekologisuus vahvistuu ruoanvalmistuksessa

Kaikissa Kermansavi-malliston varaavissa takoissa on ruoanlaittovarustus. Tunnelman ja lämmön lisäksi voit hyödyntää jälkilämmön takkapesässä herkullisten ruokien valmistukseen. Takkaleivinuuni mahdollistaa monipuolisemman ruoanlaiton paistolämpötilan pysyessä korkeana pitkään. Se lämpiää yli 300 asteeseen, joten leivinuunin ollessa kuumimmillaan sillä paistat helposti karjalanpiirakat ja pitsat. Pehmeällä jälkilämmöllä haudutat vaikkapa pataruoan seuraavalle päivälle. Takkaleivinuunista saat toimivan tilanjakajan keittiön ja olohuoneen väliin. Leivinuuninluukku voidaan sijoittaa mille tahansa puolelle: eteen, taakse tai jommalle kummalle sivulle.  

 

Kermansavi-mallisto esite

LATAA UUSI ESITE

 

ROSAMO

Leveys 1000 mm
Syvyys 800 mm
Korkeudet 1800, 2100 mm
Lämmitysala 30-80 m2

Kermansavi-takkaleivinuuni Rosamo V2 21 lattekahvinbeige laattapinta