Tulikivi toteuttaa takkaremontit helposti ja vaivattomasti

Tilaa ilmainen kotikäynti

 

Takkaremontti

 

Uunimestarimme tekee takan vaihdon ammattitaidolla ja kotiasi kunnioittaen

Jos kodissasi vanha, toimimaton, sisustukseen sopimaton ja hankalakäyttöinen takka, niin laita takkaremontti tulille ja hyödynnä ilmainen vanhan takan purkuetu*.

 

Uunimestareillamme on vuosien kokemus niin uusien takkojen asennuksista kuin vanhojen takkojen purkamisesta. Vanhan takan purkaminen ja uuden asennus onnistuu jopa 3-päivässä.

 

Täytä yhteystiedot ja tilaa Tulikiven asiantuntijan ilmainen kotikäynti. Otamme sinuun yhteyttä pian ja pääset nauttimaan uuden takan lämmöstä nopeammin kuin uskotkaan!

 

Tulikiven hoitavat takkaremonttin siististi
Takan vaihto vanhan tilalle on helppoa ja vaivatonta

Takan vaihdon neljä askelta

 

Suunnittelu

Tulikivi on toteuttanut takkaunelmia jo yli 40 vuoden ajan. Takkaremontin suunnittelu aloitetaan yleensä aina asiakkaan ja Tulikiven asiantuntijan yhteisellä tapaamisella asiakkaan kotona, koska asiantuntija näkee paikanpäällä nopeasti tilan mahdollisuudet ja siihen soveltuvat ratkaisuvaihtoehdot Tulikiven mallistosta.

 

Asiantunteva myyjä on paras henkilö laskemaan, paljonko juuri sinun takkaremonttisi tulisi maksamaan. Kotikäynnillä on lopputuloksen kannalta erityisen tärkeä merkitys ja johon kannattaa varata aika.

 

Takkaremontti alkaa suunnittelusta | Tulikivi
 

Purku ja valmistelut

Kun vanhan tulisijan purku koittaa, uunimestarimme suojaa takan ympäristön, jotta se pysyy siistinä. Vanha takka puretaan pois huolellisesti ja siististi. Ammattilainen pitää huolen, että kaikki sujuu mallikkaasti. Hyödynnä ilmainen vanhan takan purkuetu*.

Takan paikka siistitään ja valmistellaan Tulikivi-tulisijaa varten. Ammattilainen tekee työtä tarpeen mukaan. Saatat yllättyä, kuinka paljon lattiatilaa uusi tulisijasi säästää. 

 

Kun uusi takka on tilattu, niin voidaan aloittaa vanhan takan purku

* Purkupalvelu ilmaiseksi vähintään 5000,- asennettuihin normaalihintaisiin uusiin Tulikivi-tulisijoihin. Purettava vanha takka autotien päässä kooltaan max. 2-kuutiota. Kampanja on voimassa 31.12.2021 saakka. 

 

Toimitus ja asennus

Uusi Tulikivi-tulisija tuodaan paikalle mallista riippuen osissa tai kokonaisena. Voit kantaa osat sisään itse talkoohengessä, tai jättää kantamisen meille riippuen millaisen takkaremontin kokonaispaketin valitset.

Uunimestari varmistaa aina, että kaikki menee kuten pitää. Kun tulisija on pystyssä, se liitetään hormiin ja vaikka talosi vesikiertoon. Uunimestari siistii paikat samalla kun sinä kannat puita sisään.

Uusi takka toimitetaan määränpäähän osissa tai kokonaisena
 

Käyttöönotto

Asennuksen jälkeen alkaa tärkein: takkatulesta ja pehmeästä Ololämmöstä nauttiminen. Takka kuivuu pieniä pesällisiä polttamalla noin viikossa. Lisätietoja tulisijan käyttöönotosta sekä käytöstä löytyy tulisijan käyttöohjeesta.

 

Varaava Tulikivi-tulisijasi antaa lämpöä ja tunnelmaa taatusti pitkään. Tutustu  asiakkaidemme takan vaihtotarinoihin. Me annamme tulisijoillemme kattavan takuun

Takkatulen pehmeää Ololämpöä | Tulikivi