Kermansavi-malliston Kalla-takkauunia saa sisustukseen sopivissa väreissä

Uusi takka vanhan tilalle

Takan hankinta vanhan tilalle on helppoa! Takkaremontissa puramme vanhan takkasi pois ilmaiseksi, kun ostat meiltä uuden tulisijan*.

 

Ilmainen purkupalvelu*

Korvaa nyt vanha takkasi tehokkaammalla ja ympäristöystävällisemmällä. Puramme vanhan ilmaiseksi ja asennamme sinulle uuden takan jopa 2 päivässä! Laita takkaremontti tulille ja tilaa asiantuntijamme kotikäynnille. Täytä yhteystiedot, niin otamme sinuun yhteyttä.

 

Takan vaihto käy nopeasti Tulikiven Uunimestarilta

Vanhan purku ja uuden asennus jopa 2-päivässä!

 

Uudella varaavalla tulisijalla:

  • säästät lämmityskuluissa jopa kolmanneksen
  • nautit pehmeästä miellyttävästä lämmöstä
  • lämmität kotisi pienellä puumäärällä pitkään ja puhtaasti
  • valmistat herkullisia ruokia
  • rentoudut elävän tulen äärellä

Avustamme joka vaiheessa ja hoidamme uuden takan paikoilleen sinua sen enempää työllistämättä. Korvaa nyt vanha takkasi tehokkaalla ja ympäristöystävällisellä varaavalla Tulikiven tulisijalla.

Tulikivi_Koli_S_Nobile
Takan hankinta vanhan tilalle on helppoa ja vaivatonta

Takan vaihdon neljä askelta

Tulikivi_Takkaremontti_suunnittelu

Suunnittelu

Ensimmäinen askel uuteen takkaan on uunimestarimme ilmainen kotikäynti. Uunimestari on rakennusalan ammattilainen. Hän ehdottaa, miten juuri sinun kannattaa edetä ja arvioi työn aikataulun sekä laajuuden. Laajasta Tulikivi-mallistosta löytyy oikea takka kaikkiin koteihin. Kun takka on valittu ja työ suunniteltu kotikäynnillä, saat tarjouksen sähköpostilla.

Tilauksen jälkeen me valmistamme tulisijasi ja otamme projektin haltuun. Sinä voit rentoutua.

Tulikivi_Takkaremontti_purku_ja_valmistelut

Purku ja valmistelut

Kun asennuksen aika koittaa, uunimestarimme suojaa takan ympäristön, jotta se pysyy siistinä. Vanha takka puretaan pois huolellisesti ja siististi. Ammattilainen pitää huolen, että kaikki sujuu mallikkaasti.

Takan paikka siistitään ja valmistellaan Tulikivi-takkaasi varten. Ammattilainen tekee työtä tarpeen mukaan: tasoittaa pinnat, siirtää hormiliitännän, pinnoittaa ja siistii. Tarvittaessa myös lattia vahvistetaan. Saatat yllättyä, kuinka paljon lattiatilaa uusi takkasi säästää.

Tulikivi_Takkaremontti_toimitus_ja_asennus

Toimitus ja asennus

Uusi Tulikivi-takkasi tuodaan paikalle mallista riippuen osissa tai kokonaisena. Voit kantaa osat sisään itse talkoohengessä, tai jättää siirtämisen meille.

Uunimestari varmistaa, että kaikki menee kuten pitää. Kun takka on pystyssä, se liitetään hormiin ja vaikka talosi vesikiertoon. Uunimestari siistii paikat samalla kun sinä kannat puita sisään.

Tulikivi_Takkaremontti_kayttoonotto

Käyttöönotto

Asennuksen jälkeen alkaa tärkein: takkatulesta ja pehmeästä Ololämmöstä nauttiminen. Laasti kuivuu pieniä pesällisiä polttamalla noin viikossa. Varaava Tulikivi-takkasi antaa lämpöä ja tunnelmaa taatusti pitkään. Me annamme takoillemme kattavan takuun.

Kotimainen Tulikiven ja Kermasaven

varaava takka on ekologinen ja taloudellinen lämmöntuoja.

Tutustu nyt uuteen palvelukanavaamme! Klikkaa linkkiä ja katso lisää.

KUVASTOT

 

* Purkupalvelu ilmaiseksi vähintään 5000,- normaalihintaisiin uusiin Tulikivi-tulisijoihin. Purettava vanha takka max. 2-kuutiota. Kampanja on voimassa 31.12.2020 saakka.