Tulikivi tulisijat käyttöohjeet

Tulisijat käyttöohjeet

Tulikivi-rahoitus
 

Täytä sähköinen takuukortti

Rekisteröi Tulikivi tuotteesi nettisivuillamme. Tietojen täydentämisen jälkeen saat vielä sähköpostiin varmistuksen takuun rekisteröinnin onnistumisesta. 

 

Käyttöohje videot

Tulikiven takat on suunniteltu niin, että niissä on kätevä laittaa myös ruokaa. Takkakokkauksen resepteissä vain oma mielikuvitus on rajana!  Seuraathan meitä myös Youtubessa.

 

Takkaleivinuunin käyttöohje

Hyödynnä takkaleivinuunin lämpö ruoanlaitossa. Tulisijan lämmössä syntyvät niin pizzat kuin slow cooking- ruoat, kuten padat ja puurot, ja vaikka suussasulavat leivonnaiset.

 

 

 

 

 

 

 

Tulisijoiden takuu- ja toimitusehdot

 

Tulikivi myöntää Tulikivi tuotemerkillä myytäville tulisijoille viiden (5) vuoden rajoitetun takuun edellyttäen, että asiakas täyttää sähköisen takuukortin Tulikiven kotisivuilla osoitteessa www.tulikivi.com/owner seuraavasti:

- Vuolukivitulisijat
- Keraamiset tulisijat
- Kiertoilmatakkojen sekä kamiinojen kiviosat

Ilman rekisteröintiä takuuaika on kaksi (2) vuotta. Lue kokonaisuudessaan takuu- ja toimitusehdot tästä.

 

Asiakkaalle tulee aina takuukortin täydennyksen jälkeen takuukortilla ilmoitettuun sähköpostiin viesti, jossa näkyy asiakkaan ilmoittamat yhteys- ja asennustiedot sekä takuuehdot.

Medium_Tulikivi_Jalanti_1800_V4_musta_mustaluukku
 

Vuolukivi tulisijat puhdistus-, huolto- ja hoito-ohjeet

Tulisija tulee nuohota ja huoltaa säännöllisesti. Oikein käytettynä ja huollettu tulisija kestää pitkään. Vuolukivi takan puhdistukseen vaikuttaa eri pintakäsittelyt. 

RaitaSwhite_kohde7_1200px
 

Keraamiset tulisijat puhdistus-, huolto- ja hoito-ohjeet

Miten puhdistan tulisijan pinnan? Lasin pinnassa on nokea. Kuinka saan sen pois? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin löytyy vastaus nettisivuiltamme.

Kuinka puhdistan keraamisen takan? | Tulikivi