Hae sivustolta
  Uusi Jero-mallisto on kompakti ja varaava takkamallisto | Tulikivi

  Ideoita takoista, kiukaista ja sisustuksesta

  Tältä sivulta löydät linkkejä Tulikiven mallistoihin, ohjeisiin ja blogeihin. Tilaa Tulikiven uusimmat kuvastot sähköpostiisi.

  Otathan yhteyttä Tulikivi-studioon, kun haluat käynnistää projektisi, niin tehdään unelmistasi totta.

  Lämmöllä, Tulikivi

   

  Tulikiven takat, kiukaat
  ja vähän muutakin

  Olemme Suomen suurin kivenjalostaja ja maailman suurin varaavien tulisijojen valmistaja. Takkamallistossamme on useita erityyppisiä tulisijoja eri materiaaleista: sekä varaavia takkoja, takkaleivinuuneja, leivinuuneja, helloja, kiertoilmatakkoja ja kamiinoita.

   

  Tehtaillamme Juuassa, Heinävedellä ja Suomussalmella valmistamme tulisijoja sekä vuolukivestä että keraamisesta massasta ja myös pintaverhoiluja muille takkavalmistajille. Lisäksi valmistamme markkinoiden moderneimmat, monipuolisimmat kiukaat niin puu- kuin sähkösaunaan. Meiltä saat myös upeat sisustuskiviratkaisut kaikkiin kodin tiloihin: kivitasot sekä -laatat ja -mosaiikit.

   

  Tilaa sähköpostiisi Tulikivi kuvastot

  Mietitkö vielä, mikä olisi paras tulisija, kiuas tai kivitaso omaan kotiin ja kodin tarpeisiin. Tilaa kuvastot sähköpostiisi ja tutustu rauhassa eri vaihtoehtoihin kotona. Asiantuntijaltamme auttavat ja antavat lisätietoa valintasi tueksi.

   

  Laaja, monipuolinen mallisto

  Rakennatko uutta vai remontoitko vanhaa kotia? Meidän mallistosta löytyy niin olohuoneeseen, keittiöön kuin sauna- ja kylpytiloihin ratkaisut. Tutustu mallistoomme. Jätä tarjouspyyntö. Rakennetaan sinulle unelmiesi koti.

   

  Tyytyväinen asiakas

  Tulikivi tulisijat lämmittävät 300 000 kotia. Tulikiven lämmöstä ja tunnelmasta nauttivat niin ihmiset kuin lemmikit. Haluatko sinäkin nauttia kotimaisen Tulikivi tulisijan lämmöstä? 

   

  Ohjeita ja vinkkejä

  Tutustu Tulikivi tuotteiden käyttö-, puhdistus- ja hoito-ohjeisiin. Olemme toteuttaneet erilaisia sisustusratkaisuja asiakkaiden kotiin. Kurkkaa erilaisia ideakuvia keittiö-, kylpy- ja saunatilojen ratkaisuista.

   

  Tulikivi blogi

  Julkaisemme blogeja tulisijoista, erilaisista takkaremonteista, luonnonkiven käytöstä sisustuksessa. Annamme blogeissa vinkkejä ruoanlaittoon takassa sekä kuinka syksyn lämmitykset kannattaa aloittaa. Lue myös asiakastarinoita takoista, kiukaista, sisustamisesta ja ruoanlaitosta. Avainlippu-tunnuksemme kertoo tavoitteestamme tehdä hyvää asiakkaalle, ympäristölle sekä Suomelle. 

  small_tehtysuomessa_madein_sininen_rgb

   

  mariliina_hannukainen_TU2000_koira_470x246px
   

  Osta nyt, maksa erissä

  Tulikivi-rahoitus antaa joustoa elämäntilanteen mukaan uuden tulisijan, kiukaan tai kivitasojen hankinnassa. Rahoituspäätöksen saat heti. Hae rahoitusta, vaikka olohuoneen sohvalla istuessa.

  Osta nyt, maksa joustavasti erissä. | Tulikivi rahoitus
   

  Täytä sähköinen takuukortti

  Tulikivi tulisijan asennuksen jälkeen rekisteröi Tulikivi tuotteesi nettisivuillamme.
  Tietojen täydentämisen jälkeen saat vielä sähköpostiin varmistuksen takuun rekisteröinnin onnistumisesta. 

   

  Nauti kotimaisesta lämmöstä ja tunnelmasta. 

  Kerro meille, mikä tuote sinua kiinnostaa. Asiantuntijamme on sinuun yhteydessä.