ELO_sauna4_1920x1080px

 

Sähkö- ja puukiukaat

 

 

 

 

Kiuas on saunan sydän

 

Kiukaan lämpö rentouttaa, rauhoittaa ja huoltaa saunassa. Sen lämmössä vietetään aikaa yksin, sekä yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Tulikiven kiukaat sallivat luovuuden kiukaan ja lauteiden sijoittelussa. Kiukaan pintalämpötila pysyy alhaisena, ja suojakaiteita ei tarvita ympärille. Tulikiven kotimaisella kiuasmallistolla on avainlipputunnus. Korkealuokkainen rakenne, raaka-aineet ja komponentit takaavat huoletonta saunomisen nautintoa vuosiksi eteenpäin.

 

 

Tilaa uusin kuvasto

Siro koko, pienet suojaetäisyydet, moderni muotoilu  ja useat pintavaihtoehdot varmistavat, että Tulikivi kiukaat sopivat saunaan kuin saunaan.

 

LATAA KIUKAAT KUVASTO

Tulikivi kiukaat Sauna kuvasto
 

Oikean kokoinen kiuas

Ensimmäinen askel suunnittelussa ja parhaan saunanautinnon saamiseksi on oikean kokoisen kiukaan valinta. Kiukaan koon valintaan vaikuttaa saunan koko ja sen rakenteet, jonka perusteella voidaan laskea saunan tilavuus.

Tulikivi Kuura sähkökiuas moderni koti
 

Mallisto ja lisävarusteet

 

Mallistostamme löydät ratkaisut niin sähkö- kuin puusaunaan. Sopivat mallit löytyvät myös savu- ja yhteisösaunoihin. Kiukaiden monet verhoilumahdollisuudet varmistavat, että kiukaasi kestää aikaa ja on sinun näköisesi. Kiukaiden lisävarusteet tarjoavat pikantin lisän saunatilan viimeistelyyn. Olemme kiinnittäneet esteettisyyteen huomiota pienimissäkin yksityiskohdissa, jotta aistisi todella lepäävät löylyssä. Kiukaidemme 60 kiloa kiuaskiviä tekevät löylystä miellyttävän kosteat.

 

Puukiukaan edut

 

Tulikiven puukiukaissa on panostettu puhtaaseen palamiseen ja takkamaisen tunnelman luomiseen löylyhuoneessa. Löydyn laadun takaa iso kivitila. Puukiukaissa on myös paljon muita hyödyllisistä ominaisuuksia.

Tulikivi puukius Hile
 

Vanhan puukiukaan vaihto

Vanha puukiuas vaihtuu helposti uuteen Tulikivi-kiukaaseen. Katso, jopa parissa tunnissa!

 

 

Sähkökiukaan edut

Tulikiven sähkökiuasmallistossa löytyy valinnanvaraa ja runsaasti etuja. Kiukaiden pienet suojaetäisyydet, siro koko ja selkeälinjainen muotoilu mahdollistavat monipuolisen sijoittelun saunatilassa.

Tulikiven Rae sähkökiuas
 

Saa koskettaa markkinoiden pienimmät suojaetäisyydet

Kiukaidemme pintalämpötila pysyy alhaisena, tehden niistä turvallisia käyttää ja helppoja sijoittaa erikokoisiin ja –mallisiin saunoihin. Katso lisää!

 

 

 

Saunanautintoa asteen tarkkuudella

Helppokäyttöisellä elektronisten sähkökiukaiden Touch Screen -kiuasohjaimella voit tehdä löylyistä näköisesi. Tutustu toimintaan!

 

Kiukaiden taustaseinät

 

Kivi on kestävä sisustuselementti saunan seinässä. Aidolla luonnonkivisellä kiukaan taustaseinällä viimeistelet saunasi ilmeen käden käänteessä.

 

Taustaseinässä voit käyttää vuolukivilaattaa eri pintavaihtoehdoilla, Carrara marmoria sekä monia muita kivilaatuja. Anna mielikuvituksen lentää.

 

Kysy lisää lähimmältä Tulikivi-studioltasi. Voit tilata kiviä myös verkkokaupan kautta.

 

Verkkokauppa

Tulikivi kiuas Naava Taustaseinä Hexagon Back
 

Lasikaulus helpottaa integrointia

 

Lauteisiin integroitavan kiukaan asennusaukon viimeistelyssä voit käyttää lasista integrointikaulusta. Lasikaulusta on saatavana valkeana ja mustana niin pyöreän kuin neliön mallisena. Sen voi asentaa helposti myös jälkikäteen. Integrointikaulus on tilattavissa verkkokaupastamme.

Verkkokauppa

Tulikivi sähkökiuas Kuura lasikaulus
 

Kiuaslinssi ja valosarja tuo tunnelmaa sähkösaunaan

Näe kuinka vesihöyry nousee kiukaan päältä kohti kattoa. Kiuaslinssi ja valosarja viimeistelevät saunanautinnon. 

 

Valosarja kiinnitetään kiukaan runkoon ja valo hohtaa kiuaskivien lomasta. Valokuitusarja on saatavilla pyöreisiin sekä neliön muotoisiin kiukaisiin.

Kiuaslinssi puolestaan asennetaan saunan kattoon ja valo hohtaa kiuaskiviin päältäpäin.

Molemmat valovaihtoehdot ovat helposti jälkiasennettavia ja niiden ohjaus tapahtuu Touch Screen -kiuasohjaimen kautta. Tilaus onnistuu helposti verkkokaupastamme.


Verkkokauppa

Kiuaslinssi Riite kiuas
 

Tulikivi blogi
small_tehtysuomessa_madein_sininen_rgb

Julkaisemme blogeja takoista,  kaminoista, kiukaista, kivitasoista ja -laatoista, ruuanlaitosta, ympäristövaikutuksista, takkaremonteista, uunimestareista ja studioista.
Avainlippu-tunnuksemme kertoo tavoitteestamme tehdä hyvää asiakkaalle, ympäristölle sekä Suomelle. 

 

4 min read

Puukiukaan vaihto - Milloin on ajankohtaista vaihtaa puukiuas?

Mökkisaunan lämmitys on hauskaa puuhaa ja saunominen kuuluu perinteisiin mökkihommiin. Päivät tulee touhuiltua ulkona...

4 min read

Kiukaan koko on tärkeää - Oikean kokoinen kiuas antaa parhaan löylyn

Saunan kiukaan lämpö rentouttaa, rauhoittaa, huoltaa ja antaa hengähdyshetken arjesta. Sauna on perisuomalainen...

3 min read

Oikein huollettu kiuas kestää - kuinka puukiukaan huolto tapahtuu?

Saunominen on suomalainen perinne ja jokaisella meillä on sille oma merkityksensä. Erityisesti puukiukaassa on oma...

3 min read

Kaunis kiuas kruunaa saunanautinnon

Saunominen on parhaimmillaan rauhoittava ja rentouttava kokemus. Saunomista käytetään moneen eri tarkoitukseen....

 

Yleisiä kysymyksiä

 

Minkä kokoinen kiuas sopii parhaiten sinun saunaasi? Mitä kiaskiviä voi käyttää? Kuka huoltaa Tulikivi-kiukaasi? Katso kysymykset ja vastaukset.

Tulikivi Riite kiuas
 

Asennus- ja käyttöohjeet

 

Tutustu sähkökiukaiden ja puukiukaiden ohjeisiin.

Tulikiven Halla seinäkiuas sähkösaunaan