Hae sivustolta
  Tulikivi Rae kiukaat

  Unelmoitko uudesta takasta, kiukaasta, kivitasosta

   

   

   

  Tulikivi-rahoitus
   

  Jätä meille tarjouspyyntö,
  niin tehdään unelmista totta.

  Tarjouspyynnön käsittelyn nopeuttamiseksi liitä tilasta
  kuvia (esim. paikka, hormi, talopiirustukset) lomakkeella. 

   

  Karelia malliston uudet pinnat

  Takan pinnan voi hioa sileäksi, urittaa, lohkoa tai saada rosoisen kimmeltäväksi vesileikkauksella. Eri tavoin käsitellyt vuolukivet ovat Tulikiven uuden Karelia-malliston suola. Osa malleista on muotoilultaan minimalistisen moderneja, osa perinteistä vuolukivitakkaa uudistavia. Suuret lasiluukut nostavat tulen näyttävästi esiin. Tulipesässä voi lisäksi grillata ja laittaa ruokaa Karelia-mallistoon suunnitellun grilliritilän avulla. Lue lisää blogista ja katso video.

   

  KUVASTOT

  Tulikiven Karelia-malli Raita takka Grafia pinta
   

  Klassinen mallisto

  Laajasta mallistostamme löydät kotiisi ja kesämökillesi sopivan takan, takkaleivinuunin, leivinuunin tai hellan. Kaipasitpa sitten kompaktin pelkistettyä passiivitalon lämmittäjää tai perinteikästä leivinuunia. Takkamme alittavat maailman tiukimmat
  päästönormit. Ne varaavat lämmön  tehokkaasti ja luovuttavat sitä hitaasti. Takka on mainio turva sähkökatkosten varalle ja sen avulla voi leikata lämmityskustannuksia erityisesti kylminä, kalliin energian kausina. Takka on myös ainoa lämmönlähde, joka luo
  tunnelmaa kotiin. Takkatulen ääreen on helppo jäädä rauhoittumaan kaiken kiireen keskelle.

   

  KUVASTOT

  Tulikiven takkaleivinuuni TLU 2000/92
   

  Vuolukiviset kiertoilmatakat varaavat lämpöä

  Tulikiven kiertoilmatakat ja kamiinat lämmittävät ympäröivän tilan nopeasti. Vuolukivipintaiset myös varaavat jonkin verran lämpöä. Mitä enemmän vuolukiveä pinnassa on, sitä paremmin takka varaa lämpöä.

  Pielinen malliston tuotteet ovat varaavia kiertoilmatakkoja. Niiden kiinnostavat, moniulotteiset vuolukivipinnat korostavat aidon luonnonkiven kauneutta ja tuovat kotiisi ripauksen pohjoisen eksotiikkaa. Suuri vuolukivimäärä, jopa 500 kg, varaa hyvin lämpöä. Malleista saatavana myös valkoiset versiot.

  Kaira ja Tanka kamiina malleissa palamista säätelee automatiikka, joten ilmanottoa ei tarvitse tarkkailla ja palamista säädellä tavallisen mökkitakan tapaan.

   

  KUVASTOT

  Tulikivi Kammi kiertoilmatakka Nobile pinta
   

  Keraamiset tulisijat

  Kermansavi-mallistomme on CE-merkitty sarja moderneja varaavia takkoja ja takkaleivinuuneja, jotka ovat sisustuksellisesti vertaansa vailla. Ilme on harmoninen: itse kehittämämme turvallinen ja kaunis luukku on upotettu pintaan, eikä näkyviä nuohousluukkuja tarvita. Pinnan materiaalin voit valita monista vaihtoehdoista ja lukuisissa väreissä. Vaihtoehtoja löytyy niin suoralle seinälle, tilanjakajaksi kuin huoneen kulmaankin.

  Pinnan täyskivilaatta on tasavärinen ja erittäin kestävä. Läpikotaisin yksivärinen keraaminen materiaali on päädystäänkin samaa väriä ja mahdollistaa suuretkin saumattomat pinnat. Takan runko on kierrätyskeramiikasta tehtyä Kermansavi-massaa.  KUVASTOT

  Kermansaven Jalannin leivinuunin luukku voidaan sijoittaa eteen, taakse, vasemmalle tai oikealle
   

  Lempeät löylyt Tulikivi saunassa

  Sauna on osa Suomalaista kulttuuria. Uudet sähkö- tai puukiukaat sopivat hyvin sisustukseesi, tottelee käskyjäsi ja sopeutuu aikatauluihisi, aina valmiina tarjoamaan saunanautinnon kaikille aisteille. Kiukaiden sielu on ikiaikaisessa perinteessä ja yksinkertaisissa peruselementeissä. Kiukaiden kauneus on ennen näkemättömässä muotoilussa ja viisaus tämän päivän teknisissä innovaatioissa.

   

  KUVASTOT

  DECO_Riite_white_integrated_Plus_Hexacon_Carrara_1200px
   

  Kivellä luonnon kauneutta kotiin

  Ikiaikainen kivi tuo sisustukseen ajattomuutta. Se kestää käytössä ja säilyttää arvonsa. Tyylikkäillä kivitasoilla voi myös lisätä asunnon myyntiarvoa.

  Luonnonkivi on kotonaan niin keittiössä, kylpyhuoneessa, saunassa kuin muissakin
  kodin tiloissa. Löydämme kanssasi joka kohteeseen sinne parhaiten sopivat kivet.

   

  KUVASTOT

  TK_724_Trocadero_1200x900px