Hae sivustolta
  Medium_Tulikivi_Koli_Nobile

  Löydä täydellinen varaava takka kotiisi

   

  MAKSUTON KOTIKÄYNTI

   

  Tulikiven varaavilla takoilla saat lämpöä, joka kestää.

  Tulikiven varaavilla takoilla on paljon etuja. Varaava takka on monipuolinen lämmönlähde, joka sopii erilaisiin taloihin, myös matalaenergiataloihin. Sen tasainen lämmönluovutus takaa miellyttävän huonelämpötilan pitkän aikaa, ilman äkillisiä lämpötilan vaihteluita. Takan säteilemä lämpö muistuttaa auringon lämpöä, lämmittäen ihmisiä, eläimiä, huonekaluja ja rakenteita. Lisäksi varaava takka ei kierrätä ilmaa, joten huoneilma pysyy raikkaana ja lämpö tuntuu myös lattiatasolla – eikä karkaa heti kattoon tai piipusta ulos. Täydellinen yhdistelmä mukavuutta ja käytännöllisyyttä!

  Nauti lämmöstä ja tunnelmasta.

  Säästä rahaa ja ympäristöä.

  Lisää tyyliä ja arvoa kotiin.

   

  Kestävyyttä ja pitkäikäisyyttä.

   

  Ota seuraava askel unelmiesi takan hankintaan

   

  Varaa takka-asiantuntijan kanssa keskustelu

   

   

   

  Lataa kuvasto ja valitse unelmiesi takka

   

  Varaavat Karelia takat

  Karelia-malliston vuolukivitakat tarjoavat joustavan lämmitysratkaisun, jossa voit käyttää sekä puuta että pellettejä ilman lisäosia. Nämä visuaalisesti näyttävät takat tarjoavat monia pintamateriaali- ja takkaluukkuvaihtoehtoja, kuten vaaka-, pysty-, neliö- ja kulmaluukut. Suuri lasiluukku tuo tulen kauniisti esille, ja tulipesässä voi myös grillata ja laittaa ruokaa. Karelia-takat voidaan varustaa Senso-takkaohjaimella, joka helpottaa takan käyttöä ja huolehtii ilmansäädöistä.

   

  LATAA KARELIA KUVASTO

  Deco_Petro_Unica_det_21_21_RGB 896x560x72px
   

  Varaavat Jero takat

  Uusi Jero-malliston yhdistää kamiinoiden kompaktin koon ja kiertoilmatakkojen nopean lämmityskyvyn varaavan takan pitkäkestoiseen, miellyttävään lämpöön. Jero-takat sopivat moniin kodin tiloihin, kuten olohuoneeseen, keittiöön ja makuuhuoneeseen, tarjoten laajan sisustusvapauden. Olitpa modernin minimalismin, rustiikkisen romantiikan tai skandinaavisen selkeyden ystävä, Jero-takat mukautuvat helposti sisustustyyliisi. Suurikokoinen lasiluukku ja suomalainen vuolukivi viimeistelevät takan ajattoman kauneuden, tuoden kodikkuutta ja tehokasta lämpöä kotiisi.

   

  LATAA JERO KUVASTO

  Deco2_Korpi_18_3_896x560px
   

  Varaavat Pielinen takat

  Pielinen-malliston nopeaa lämpöä antavat kiertoilmatakat yhdistävät moniulotteiset vuolukivipinnat, jotka varaavat hyvin lämpöä ja korostavat luonnonkiven kauneutta. Nämä takat tuovat kotiisi ripauksen pohjoisen eksotiikkaa.

   

  LATAA PIELINEN KUVASTO

  Palas_900x600px
   

  Varaavat Kermansavi takat

  Kermansavi-takat ovat moderneja, varaavia keraamisia takkoja, jotka tuovat harmonista ja kaunista ilmettä kotiisi. Turvallinen ja huoliteltu design, jossa kaunis luukku on upotettu pintaan ja näkyviä nuohousluukkuja ei tarvita. Perinteinen suomalainen käsityöläisyys näkyy jokaisessa yksityiskohdassa. Pintamateriaaleista ja värivaihtoehdoista löytyy sopivia ratkaisuja monenlaisiin sisustuksiin ja tilaratkaisuihin.

   

  LATAA KERMANSAVI KUVASTO

  Deco_Kaila_V4_seasonal_color_black_21_chimney_1_21_RGB 896x560px
   

  Varaavat klassiset takat

  Klassiset varaavat vuolukivitakat sopivat sekä kotiin että vapaa-ajanasuntoon. Valikoimassa on monen kokoisia takkoja, jotka sopivat suoralle seinälle, tilanjakajaksi tai huoneen kulmaan. Saatavilla on sekä selkeän suoralinjaisia että koristeellisempia malleja. Takat voidaan käsitellä valkoisiksi helposti asennuksen yhteydessä tai myöhemmin.

   

  LATAA KLASSINEN KUVASTO

   

  TLU_2637_11_896x560
   

  Mittatilausmallisto

  Jos et löydä valikoimastamme täydellistä takkaa, mittatilauspalvelumme on ratkaisu. Kuuntelemme yksilölliset toiveesi ja voimme toteuttaa unelmiesi takan joko muuntelemalla vakiomallia tai luomalla kokonaan uuden mallin luonnostesi pohjalta. Mittatilaustakassakaan emme tingi puhtaan palamisen vaatimuksista tai riittävästä massasta.

   

  Tulikivi_Karelia_Mittatilaus_Raita_3_Custom_Made 896x560px
   

  Tulikiven takat ovat osa suomalaista tyyliä ja osaamista. Laatu ja kestävyys ovat meille sydämen asia.

  TUTUSTU TULIKIVEN TARINAAN

   

  Mitä muut asiakkaat sanovat?

  Lue blogeissamme asiakkaidemme ajatuksia takkaremontista ja tulisijan hankinnasta sekä sivuiltamme asiakkaidemme kokemuksia.