Hae sivustolta
  Tulikivi_Sauna_Control_Panel_896x560px

  Muotoilu- ja arkkitehtuurifestivaali
  Helsinki Design Week
  8.-17.9.2023

   

  Tulikiven uuden sukupolven kiuaskonsepti ja innovatiivinen kiuasohjain Helsinki Design Weekillä

  Helsinki Design Weekillä Merikorttelissa (Pursimiehenkatu 29A) 13.-17.9.2023 koet Tulikiven uuden aikakauden saunaelämyksen tositoimissa aidossa saunaympäristössä. Tunnet lämmön ihollasi ja koet, kuinka Tulikiven modernit kiukaat ja kiuasohjain toimivat käytännössä. Näet Tulikiven luonnonkivien innovatiiviset ratkaisut, ja kuinka luonnonkivet integroituvat saunan designiin ja tarjoavat käytännöllisiä etujaan. Tule kohtaamaan tulevaisuus saunomisen saralla Merikorttelin kuudenteen kerrokseen, jonka näyttelyn kuratoinnista vastaa Asunin päätoimittaja Ulla Koskinen ja näyttelyarkkitehtuurista Lauri Johansson.

   

  Päänäyttelyn aukioloajat:
  Ke 13.9. - Pe 15.9. klo 14:00-20:00
  La 16.9. - Su 17.9. klo 12:00-20:00

   

  Tulikivi on sitoutunut tuomaan esille tulevaisuuden elämisen, asumisen ja työn tekemisen tavat. Uuden sukupolven kiuaskonseptimme ja kiuasohjaimemme ovat juuri esimerkki tästä sitoumuksesta.

   

  Kompakti ja moderni design

  Estetiikka ja toiminnallisuus kulkevat käsi kädessä Tulikiven kiukaissa. Kompakti ja moderni muotoilu tarkoittaa sitä, että kiukaat sopivat saumattomasti jokaiseen tilaan, olipa kyseessä pieni kaupunkikoti tai tilava mökkisauna. Ei enää kompromisseja - nyt voit nauttia huippuluokan saunakokemuksesta missä tahansa.

   

  Energiansäästö

  Tulikiven kiukaat ovat suunniteltu energiatehokkaiksi, kiitos innovatiivisen kivimäärän optimoinnin. Tämä takaa, että energiaa käytetään vain tarpeellinen määrä, mikä pienentää sekä sähkölaskua että hiilijalanjälkeä.

   

  Helppo integroitavuus ja korkeussäädettävyys

  Uuden saunan rakentaminen tai saunaremontti ei ole koskaan ollut näin helppoa. Tulikiven kiukaat on suunniteltu niin, että ne voidaan helposti integroida saunan lauteisiin. Korkeuden säätömahdollisuus antaa lisäksi joustavuutta ja mahdollistaa kiukaan sijoittamisen juuri sinne, missä se toimii parhaiten.

   

  Käyttäjäystävällinen kosketusnäyttöohjain

  Unohda monimutkaiset ohjauspaneelit ja nauti saunomisesta uudella tasolla. Intuitiivinen ja helppokäyttöinen kosketusnäyttöohjain mahdollistaa saunakokemuksen räätälöinnin yksityiskohtia myöten. Halusitpa sitten vaihtaa lämpötilaa, valaistusta tai muita asetuksia, kaikki onnistuu muutamalla kosketuksella.

  Tulikivi_Sauna_Control_Panel_Mable_Wall_856x856px
   

  Helsinki Design Week tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden nähdä ja kokea, mihin suuntaan sauna- ja wellness-teknologia on kehittymässä. Tämä on tilaisuutesi tutustua ensimmäisenä uusiin design- ja teknologiaratkaisuihimme sekä inspiroitua luovien tekijöiden tarinasta. Tulikivi, sitoutunut tuomaan saunakulttuuriin modernia muotoilua ja teknologista innovaatiota.

   

  Haluan jutella lisää uuden sukupolven kiukaista omaan projektiini!

  Lähetä yhteydenottopyyntö, niin edustajamme on sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

   

  Tulikivi X Dream Cosy

  Haluatko tutustua sisustuksen uusimpiin suuntauksiin ja löytää ratkaisuja, jotka kestävät aikaa? Habitare 13.-17.9.2023 tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden. Yhteisosastollamme 6e50 Tulikivi ja Dream Cozy tuovat yhteen luonnonkauneuden ja modernin muotoilun. Innostuitko? Klikkaa tästä ja syvenny lisää ajattomaan ja uudistuvaan sisustusmaailmaan!

   

  Habitarematerials

  Habitarematerialsissa 6k60 pääset itse sommittelemaan kuinka eri materiaalit sointuvat yhteen. Osallistut Tulikiven Cooking-tuotekilpailuun lataamalla oman materiaalikollaasisi sosiaaliseen mediaan hashtagilla #tulikivisisustus Kiinnostuitko? Klikkaa tästä ja ota selvää, mitä kaikkea Habitarematerials tarjoaa!