Hae sivustolta
  Habitare 2023 - Cozy

  Tulevaisuuden sisustustrendit kohtaavat Habitaressa 13.-17.9.2023

   

  Kohtaa tulevaisuuden sisustustrendit Habitaressa Tulikiven X Dream Cosyn osastolla

  Habitaren 2023 teema "Yhdessä / Together" kutsuu kävijät pohtimaan yhteenkuuluvuutta, vastuullisuutta ja uusia näkökulmia asumiseen. Tulikivi ja Dream Cozy yhdessä muiden toimijoiden kanssa on luonut ainutlaatuisen yhteisosaston, joka esittelee tulevaisuuden sisustustrendejä ja inspiroi kävijöitä. 

  Tule kokemaan tulevaisuuden sisustusinnovaatiot livenä Habitare-messuille Helsingin Messukeskukseen (Messuaukio 1) 13.-17.9.2023! Tulikiven ja Dream Cozyn yhteisosastolla 6e50.

  ke klo 9–18 (9-12 vain ammattilaiset, media ja VIP-vieraat), to klo 10–19, pe klo 10–20, la ja su klo 10–18
  Lisätietoja

   

  Kivi joka huoneeseen

  Tulikiven luonnonkivet eivät ole vain esteettisesti miellyttäviä, vaan ne myös tarjoavat toiminnallisuutta eri tiloissa. Kävellessäsi osastollamme 6e50 huomaat nopeasti, kuinka Jura Grey -kalkkikivi tuo keittiöön ajatonta tyylikkyyttä ja toimivuutta. Tai kuinka Taj Mahal -kvartsiitti tuo rauhallista ja ylellistä tunnelmaa makuuhuoneen sisustukseen. 

  Habitare 2023 - Cozy 2
   

  Me uskomme, että kotisi ansaitsee parasta – niin materiaaleissa kuin designissakin. 

   

  _____

   

  ”Levolliset sävyt ja modernit muodot olivat suunnittelutyön lävistävät ideat. Viihtyisällä ympäristöllä voidaan vahvistaa ihmisten välisiä siteitä ja panostaa omaan sekä läheisten hyvinvointiin. Suunnittelussa halusin nostaa jokaisen brändin ajankohtaisimmat tuotteet esille. Klassikkokalusteet ja murrettu värikartta lattiasta lähtien ovat näkemykseni kodin sisustamisesta tänä päivänä, mutta rakkaudella tehdyt valinnat kestävät hyvin myös aikaa”, kertoo uniikin kokonaisuuden luonut sisustussuunnittelija Anna-Kaisa Melvas.

   

  Yhdessä / Together

  Tulikiven luonnonkivien ja lifestyjulkaisuistaan tunnetun Cozy Publishingin kirjojen lisäksi kodinomainen kokonaisuus rakentuu muista kiinnostavista brändeistä – Saari-keittiöt, Virtasen Maalitehdas, Skanno, Matri, Heirol, Essis by Lasilinkki ja Tarkett

  ____

   

  Osallistu Habitaressa #tulikivisisustus kuvakilpailuun - voit voitaa Cooking-ruoanlaittotuotteita!

   

   

   

  Habitarematerials-osastolla 6k60 voit itse olla osa luovaa prosessia. Kokeile, yhdistele ja tunnustele Tulikiven luonnonkivinäytteitä sekä muita huippumateriaaleja. Täällä voit yhdistellä oman unelmiesi kodin pinnat. Älä unohda jakaa omaa luomustasi sosiaalisessa mediassa hashtagilla #tulikivisisustus. Innostuitko? Klikkaa tästä ja sukella syvemmälle materiaalien maagiseen maailmaan!

  Habitarematerials_06_credit_Sameli_Rantanen_896x560px
   

  Helsinki Design Week 2023: Uudistuksen tuulet saunakulttuurissa

  Helsinki Design Week 2023 tarjoaa ennennäkemättömän mahdollisuuden tutustua Tulikiven uusimpiin saunainnovaatioihin. Tämä on tilaisuutesi kokea, miten suomalaisen saunaperinteen syvin olemus ja nykypäivän teknologia voivat sulautua yhteen luoden kokonaan uudenlaisen saunaelämyksen. 

   

  Näyttelyssä pääset näkemään, kuinka Tulikiven kiukaat ja älykäs kiuasohjain vievät saunakokemuksen täysin uudelle tasolle. Kiinnostuitko? Klikkaa tästä ja tutustu tarkemmin siihen, mitä Helsinki Design Week 2023 voi tarjota sinulle!

  Deco_Pyry_1920x1080px