Hae sivustolta
  Varaava Kermansavi takka Kaila V4 seasonal_color_black_musta moderni talo | Tulikivi

  Tulikivi-studio Pori
  takat, kiukaat, sisustuskivet

   

   

  Porin Tulikivi-studio suljettu

  Porin Tulikivi-studio sulki oven, mutta ei huolta Suvi ja Tulikivi-uunimestarit tekevät kotikäyntejä Satakunnan alueella. Uusi upea Tulikivi-studio Tampere Lahdesjärvi avautui huhtikuussa.
  Suvin tapaa sieltä. Tervetuloa vierailulle! 

  Suvi Murto palvelee sinua Tulikivi-studio Porissa

  Suvi Murto

  puh. 041 3159 239, suvi.murto@tulikivi.fi
  Tulikivi-studio Pori

  Tulikivi-myynti Pori

   
  Ota yhteys ja sovi kotikäynti
  Tulikivi-edustajan kanssa.
  studio.pori@tulikivi.fi,
  puh. 041 315 9239
   
   
   
   
  Tulikivi_Karelia_Mittatilaus_Raita_3_Custom_Made 1920px

  Uuteen tai asuttuun kotiin ja mökkiin

  Takka, kiuas, tasot, laatat tai mosaiikit

   

  Tulikivi-tuotteilla on Avainlippu

  Polttamalla puuta nykyaikaisessa takassa voit laskea energiankulutustasi ja päästöjäsi lähiympäristössäsi.  Tulikiven takat on tehty luonnon parhaista ja ekologisista raaka-aineista. Tulikiven päämääränä on luonnonvarojen säästeliäs käyttö, niin että ne kuormittavat mahdollisimman vähän ympäristöä. Kermansavi-takkojen rungoissa on käytetty Tulikiven kehittämää valumassaa, jossa keramiikkateollisuudesta saatavan kierrätysmateriaalin osuus on 80%. Lämmittämiseen tarvitset vain vähän puuta, joka palaa puhtaasti jättämättä jälkeensä juurikaan tuhkaa. Kutsu asiantuntijamme ilmaiselle kotikäynnille, kun haluat vaihtaa vanhan takkasi uuteen Tulikivi takkaan.

   

  Emme leiki tulella – tarjoamme puhtaampaa lämpöä

  Anna Perho avaa sinulle asiantuntijoiden kanssa, mistä tulisijojen tuoreessa Ecodesign-direktiivissä on oikeasti kyse ja mitä se merkitsee sinulle turvallisuuden, ekologisuuden ja energiansäästön kannalta.

  Anna_Perho_896x560px
   

  Varaava takka on ihanteellinen matalaenergiataloihin

  Varaavien takkojen runkorakenne parantaa ja tasaa takan lämmönluovutusominaisuuksia. Samalla se estää liian nopeaa lämmönsiirtyvyyttä takan ulkopintaan. Pienien suojaetäisyyksien ansiosta takka on helppo sijoittaa erilaisiin sisustusratkaisuihin. Tilaa maksuton kotikäynti, niin katsotaan yhdessä sopiva takkamalli.

  Koli_satin_black_18_1_RGB 1080x1080px
   

  Tilaa maksuton kotikäynti

  Asiantuntijamme auttaa sinua oikean takka- ja kiuasmallin valinnassa ja teen sinulle kokonaistarjouksen tulitikut käteen -periaatteella.

   

   

  Mallistosivut