Varaosat Tulikivi tulisijaan tai kiukaaseen verkkokaupasta tai asiakaspalvelijalta

Tuotetakuu, Huolto- ja varaosapalvelu takat, kiukaat

 

Varaosapalvelu

 

Tiedän minkä varaosan  tarvitsen takkaan tai kiukaaseen

Vuolukivisten ja keraamisten Tulikiven takkojen sekä kiukaiden yleisimmät varaosat on tilattavissa verkkokaupastamme helposti ja nopeasti kotiin. Syötä vain tuotekoodi haku -kenttään ja lisää tuote/tuotteet ostoskoriin. 

 

Verkkokauppa

Varaosat Tulikivi tulisijoihin ja kiukaisiin verkkokaupasta
 

Tiedän minkä varaosan tarvitsen, mutta en tiedä koodia

Lähetä kuvaus varaosasta sekä kuva takastasi tai kiukaastasi nettisivujemme kautta, niin olemme sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla uuden tuotteen tilauksesta. Tulisijan sarjanumero helpottaa merkittävästi varaosan löytymistä. Löydät sarjanumeron uunipaketin mukana tulleesta tyyppikilvestä (CE-merkki).

Varaosat Tulikivi tulisijoihin sekä kiukaisiin
 

Tuotetakuu

 

Havaitsin vastaanottotarkastuksessa huomautettavaa ennen asennusta

Löysitkö tulisijan tai kiukaan vastaanottotarkastuksessa jotain huomautettavaa toimituksessa.  Ilmoita siitä meille nettisivun tuotetakuulomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä.

Ilmoita tuotevirheestä tai toimituspuutteesta tuotetakuulomakkeella
 

Haluan antaa tuotteesta palautetta takuuaikana

Tulikiven kiukailla on kahden vuoden takuu, kamiinoilla yhden vuoden ja tulisijoilla kaksi tai viisi vuotta. Tuotetakuulomakkeella voit lähettää palautetta mihin kellon aikaan tahansa, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

 

Takuuasioisssa voit myös soittaa tekniseen palveluumme arkisin klo 8 -16:
Tulisijat puh. 0403 063 002
Kiukaat puh. 0403 063 005 

Jätä tuotetakuulomakkeella korjauspyyntö Tulikiven tekniseen palveluun takuukorjauksesta
 

Huoltopalvelu tulisijoille

 

Tulisija kaipaa huoltoa ja tuotteen takuuaika on ohi

Tulikiven asiantuntijan kanssa voit keskustella, mitä huoltotoimenpiteitä tulisijalle voi tai kannattaa tehdä. Samalla saat arvion korjauksen hinnasta. Tiesithän, että huoltokorjauksen työkulut voi vähentää verotuksessa.
Tee huoltokäyntipyyntö nettisivullamme.

Takat ja kiukaat I Tuotetakuu I Huolto- ja varaosapalvelu | Tulikivi
 

Tulisija kaipaa uutta ilmettä

Pienillä muutoksella saat nykyisen tulisijan ilmeeseen piristystä. Pinnoita tulisija verkkokaupasta saatavalla Tulikivi Colorilla sekä luukkujen uudelleen maalaus tuo tulisijalle uuden raikkaan ilmeen. Halutessasi teemme myös vanhan tulisijan pinnoituksen puolestasi. Kysy lisää lähimästä Tulikivi-studiosta.

Verkkokauppa

Pientä piristystä vanhaan takkaan uudella ilmeellä. | Tulikivi
 

Haluan uusia nykyisen takan

Tuntuuko siltä, että nykyinen takkasi vie liikaa tilaa huoneesta tai haluaisit puhtaammin polttavan ja paremman hyötysuhteen omaavan takan? Vaihtamalla vanhan takan tilalle uuden, kotimaisen varaavan Tulikiven takan säästät lämmityskustannuksissa ja nautit miellyttävästä lämmöstä takkatulen äärellä.

 

Hyödynnä ilmainen asiantuntijan kotikäynti. Ammattilaiselta takkaremontti onnistuu helposti ja vaivattomasti. Parhaimmillaan takan vaihto onnistuu 3-päivän kuluessa aloituksesta.

Tuntuuko vanha takka liian isolta? | Vaihda vanha takka uuteen varaavaan takkaan. | Tulikivi
 

Paljonko takkaremontti maksaa? 

Takkaremontin hintalappu määräytyy sen mukaan haluatko tehdä itse jotain vai haluatko päästä helpolla ja antaa ammattilaisten hoitaa takkaremonttisi alusta loppuun. Ilmainen vanhan takan purku on käytettävissä alk. 5000 € takkaremonteissa.  

 

Lue lisää erilaisista takkaremonttikohteiden hinnoitteluista. 

Paljonko Tulikiven takkaremontti maksaa? | Tulikivi