Hae sivustolta
  Matalaenergia taloihin sopii erinomaisesti Karelia malliston takat. Uudet skandinaaviset väripinnat saatavana mustana ja valkoisena eri pintavaihtoehdoilla. | Tulikivi

  Takka, kiuas ja sisustuskivi 

  Myynti Uusimaa

   

   

   

   

  Olisiko nyt hyvä aika päivittää kodin tai vapaa-ajan asunnon takka, kiuas tai sisustus ja lisätä kodin viihtyisyyttä?

   

  Koti ja vapaa-ajan asunto on hyvä sijoituskohde. Rakentamisen hyvällä suunnittelulla voit säästää toteutuksen eri vaiheissa. Kun haluat suunnitella omaa hankintaasi eteenpäin, niin palvelemme sinua Tammiston ja Espoon studioissa. Halutessasi voit varata henkilökohtaisen tapaaminen tai verkkotapaamisen.

   

  Varaa henkilökohtainen tai verkkotapaaminen

  Tulikivi_studio_tammisto_vantaa_jan_pelkonen 896x560px

  Jan Pelkonen

  puh. 0403 063 130
  jan.pelkonen@tulikivi.fi
  Tulikivi-studio Tammisto

  Tulikivi_studio_tammisto_vantaa_juuso_aaltonen 896x560px

  Juuso Aaltonen

  puh. 040 306 3131
  juuso.aaltonen@tulikivi.fi
  Tulikivi-studio Tammisto

  Tulikivi_studio_Espoo_Marko_Turunen 896x560px

  Marko Turunen

  puh. 040 306 3139
  marko.turunen@tulikivi.fi
  Tulikivi-studio Espoo ja Tammisto
  Tulikivi_studio_espoo_Niko_Kontinen 896x560

  Niko Kontinen

  puh. 040 306 3134
  niko.kontinen@tulikivi.fi
  Tulikivi-studio Espoo

   

  Tulikivi-studio Tammisto

  Nilsaksenpolku 2, Vantaa kartta
  studio.tammisto@tulikivi.fi, puh. 0403 063 050

   

  Tutustu studion esittelymalleihin >

   

   

  Tulikivi-studio Espoo

  Lautamiehentie 1 kartta
  studio.espoo@tulikivi.fi, puh. 0403 063 056

   

  Tutustu esittelymalleihin >

   

  Jari_1920x1080px

  Asuttuun kotiin tai vapaa-ajan asuntoon

  Takka, kiuas tai sisustus

   

  Takan vaihtaminen uuteen on ekoteko

  Tulikiven tulisijat on tehty luonnon parhaista ja ekologisista raaka-aineista. Tulikiven päämääränä on luonnonvarojen säästeliäs käyttö, niin että ne kuormittavat mahdollisimman vähän ympäristöä. Lämmittämiseen tarvitset vain vähän puuta, joka palaa puhtaasti jättämättä jälkeensä juurikaan tuhkaa. Polttamalla puuta nykyaikaisessa takassa lasket energiankulutustasi ja päästöjäsi. Tulikivi-takan hiilijalanjälki nollautuu käytössä jopa 1-2 vuodessa ja Avainlippu-tunnus kertoo tavoitteista tehdä hyvää sinulle, ympäristölle ja Suomelle. Lue lisää takan vaihtamisesta.

   

  Edistyksellinen tekniikka

  Karelia-mallisto on edistyksellisin varaavien takkojen mallisto maailmassa, joka täyttää vaativimpienkin asiakkaiden toiveet ja polttotekniikaltaan mallisto läpäisee jo nyt vuonna 2022 voimaan tulevat päästönormit. Tulikiven kehittämä Senso-takkaohjain ohjaa käyttäjäänsä oikeaoppiseen takan lämmittämiseen mahdollisimman vähäpäästöisesti. Modulaarisen malliston takat ovat muunneltavissa omien tarpeiden ja sisustustyylin mukaiseksi.

  LATAA KARELIA COLORS FLYER

  HubSpot Video

   

   

  Saunomisen nautintoa vuosiksi eteenpäin

  Tulikiven avainlippukiukaat ovat muotokieleltään tyylikkäitä. Olipa saunamakusi tumma tai vaalea, niin kiukaiden luonnonmukaiset sävyt sopivat hyvin tämän päivän erilaisiin saunaratkaisuihin. 

  Jan_900x600px
   

  sauna_400px

   

  Tulikiven kiukaat sallivat sinulle luovuuden kiukaan ja lauteiden sijoittelussa. Kiukaiden pintalämpötila ei kuumene liikaa, joten ne ovat turvallisia käyttää, eikä niiden ympärille tarvita erillisiä suojakaiteita. Yhtenäisen kokonaisuuden kylpytiloista luot aidoilla Tulikiven luonnonkivillä. Lataa kiuskuvasto koneellesi ja tutustu rauhassa.

   

  KIUASKUVASTO

  kohde4

  Uuteen kotiin tai vapaa-ajan asuntoon

  Takka, kiuas tai sisustus

   

  Takka on korvaamaton lämmönlähde

  Koti ja vapaa-ajan asunto on hyvä sijoituskohde, kun valitset sopivan tulisijan, kiukaan ja sisustusmateriaalit niin, että ne kestävät aikaa ja lisäävät kodin arvoa. Rakentamisen hyvällä suunnittelulla voit säästää toteutuksen eri vaiheissa. 

   

  Sopivan lämmitysmuodon valinta on yksi avainasioista. Takka on korvaamaton lämmönlähde, sillä se on muista energialähteistä riippumaton lämmitysmuoto. Olipa valintasi vuolukivi tai keraaminen, niin Tulikiven kotimaisilla takoilla saat lämpöä, tunnelmaa ja hyötyä vuosiksi eteenpäin. Lataa takkakuvastot koneellesi ja tutustu rauhassa.

   

  KERMANSAVI-KUVASTO

   

  Paloilman johtaminen takkaan kannattaa huomioida jo rakennuksen suunnitteluvaiheessa. Lue lisää blogistamme ja lataa ilmainen paloilmaesite.

   

  Juuso_600x900px
   

  Luonnonkivi on  pitkäikäinen sisustusmateriaali

  Oikein suunniteltu kivipinta säilyttää ulkonäkönsä muuttumattomana vuosikymmenten ajan ja sen hoitokustannukset ovat pienet.

   

  Nyt jos koskaan on kotimaisen kiven aika. Kestävän kehityksen, ekologisuuden ja ajattomuuden näkökulmat ovat tulleet jäädäkseen sisustukseen. Kotimaisella kivellä on iso arvo.

   

  Kotimainen vuolukivi on ihmekivi monen ominaisuutensa ansiosta, ja se soveltuu erinomaisesti tulisijoihin, mutta myös kiukaisiin sekä kodin eri pintoihin, kuten tasoihin sekä lattia- ja seinälaattoihin. Sen harmaa luonnollinen kauneus tuo rauhaa ja lämpöä. Lisäksi vuolukivi sitoo lämpöä hyvin itseensä ja luovuttaa sitä pikkuhiljaa ympäröivään tilaan. Tilaa kivisisustuksen suunnittelun avuksi mallipalat ja lataa uusin esite koneellesi.

   

  KIVITASOT JA -LAATAT KUVASTO

  Niko_600x900px
   

   

  Kuinka voimme auttaa?

  Haluatko lisätietoja tai keskustella takka-, kiuas-, kivitaso- tai lattia- ja seinälaattahankinnastasi? Jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

   

  Varaa henkilökohtainen tai verkkotapaaminen