Hae sivustolta
  Kermansavi Aava-uutuustakka matta mustalla hiertopinnalla

  Ekologinen ja edullinen varaava Aava-takkauutuus

   

   

  Siro uutuustakka Aava 

  Kermansavi-malliston varaava Aava-takkauutuus on suunniteltu juuri sinulle, joka haluat siron, tehokkaan, kestävän, ympäristöystävällisen takan. Takka vastaa energiatehokkuudellaan ja valmistuksellaan päästöjen vähentämiseen ja materiaalien kierrättämiseen. Aavan runkomateriaalissa kierrätysmateriaalin osuus nousee 80 prosenttiin. Energiatehokas takka alittaa vuoden 2022 alussa voimaan tulleet ekosuunnitteludirektiivin päästövaatimukset. Aava-takka on saatavilla lukuisilla sisustukseen sopivilla väreillä ja pinnoilla sekä kahdella korkeudella 1600 ja 1900 mm.

   

  AAVA

  Leveys 800 mm
  Syvyys 600 mm
  Korkeudet 1600, 1900 mm
  Lämmitysala 30 - 90 m2

  Energiamerkki_A Tulikivi_Ecodesign_2022 

   

  LATAA AAVA-TAKAN ESITE

   

   

  Nykyaikaiseen matalaenergiataloon tai saneerauskohteeseen

  Aava-takka on suunniteltu vastaamaan nykyrakentamisen vaatimuksia. Kaasutiiviit luukut yhdessä hallitun paloilman ohjauksen kanssa tekevät tulisijasta teknisesti edistyksellisen ja sopivan vaihtoehdon matalaenergiataloon. Paloilma voidaan ohjata takan tulipesään ulkoa tai hormin kautta, jolloin se ei sekoita asunnon ilmanvaihtoa, eikä hyödynnä jo lämmitettyä sisäilmaa palamiseen. Saneerauskohteissa paloilma voidaan tarvittaessa ottaa huoneilmasta. Pienten suojaetäisyyksien ansiosta takka on helppo sijoittaa seinään kiinni suoralle seinälle. 

  Aava_V2_white_plaster_matt_black_19_black_door_1_22 1 400x600
   

  Luonnontuntuiset ja sisustukseen sopivat pintavaihtoehdot

  Aava-takka täydentää luonnonläheistä, erilaisiin sisustuksiin niin väreiltään kuin pinnoiltaan sopivaa monipuolista Kermansavi-mallistoa. Skandinaavisten pintojen väripaletti mukailee luontoa tuoden rauhoittavaa harmoniaa tai katseet vangitsevaa kontrastia toiveidesi mukaan säilyen väritrendeissä. Aava-takkauutuus on nähtävillä Suomen Tulikivi-studiolla kevään 2023 aikana.

   

  LATAA AAVA-TAKAN ESITE

  Deco_Aava_1600_matt_black_2_22_RGB 1920x1080

   

   

  Yksilöllinen ulkomuoto - valitse juuri sinun näköinen takka

  Takan pinnan materiaalin voit valita monista vaihtoehdoista ja lukuisissa väreissä. Pintaverhoiluun on saatavana: V1 hiertopinta, V2 osalaattapinta tai V4 vaakalaattapinta. Täyskivilaattojen värimaailma koostuu luonnollisista valkoisen, harmaan, ruskean ja mustan sävyisistä. Laattoja on saatavana sekä kiiltävä- että mattapintaisena. Yksilölliseen ulkonäköön pinnan materiaalin lisäksi voit vaikuttaa takan korkeuden ja leveyden valinnalla sekä luukun värivalinalla. Takan modernit luukut ovat upotettu verhoilupintaan ja luukkuja on saatavana sekä mattakromisena että mattamustana.

   

  PYYDÄ TARJOUS

  Aava V1 16 luonnonvalkoinen hiertopinta

  V1 Hiertopinta

  Aava V2 16 luonnonvalkoinen hiertopinta grafiitin harmaa laattapinta

  V2 Osalaattapinta

  Aava V4 19 matta musta laattapinta

  V4 Vaakalaattapinta

   

  Osaamista Suomesta - Made in Heinävesi

  Kotimainen Aava-takka valmistetaan Heinävedellä, jossa Kermansaven historia keramiikan osaajana syntyi 1970-luvun lopulla. Jokaisessa takassa voit nähdä aidon ja perinteisen kädenjäljen. Jokainen työvaihe tarkistetaan huolella. Mistään ei tingitä, eikä kompromisseille anneta sijaa. Aava-takalla on avainlipputunnus, joka kertoo tavoitteista tehdä hyvää sinulle, ympäristölle ja Suomelle. Uutta Aava-takka saat nyt kampanjahintaan ja nopealla toimitusajalla. 

   

  PYYDÄ TARJOUS

  Aava_V2_white_plaster_zinc_gray_19_black_door 400x600px
   

  Osta nyt ja maksa erissä 

  Takan hankinnassa joustoa elämäntilanteesi mukaan antaa Tulikivi-rahoitus. Rahoitusta voit hakea vaikka olohuoneen sohvalla istuessa. Rahoituspäätöksen saat heti verkossa tai poikkea juttelemaan lähimmälle Tulikivi-studiolle. Muista hyödyntää myös verotusedut. Maksetuista koroista voi hakea vähennystä verotuksessa asuntolainan tapaan, kun kyseessä oman asunnon perusparannus.

   

  Aava_V2_graphite_black_chocolate_brown_16_black_door 400x600px
   

  Kaikissa Kermansaven varaavissa takoissa on ruoanlaittovarustus

  Sähkökatkoksetkaan ei haittaa varaavan takan omistajaa, kun tunnelman ja lämmön lisäksi voit hyödyntää jälkilämmön takkapesässä herkullisten ruokien valmistukseen. Takkaleivinuuni mahdollistaa monipuolisemman ruoanlaiton paistolämpötilan pysyessä korkeana pidempään. Se lämpiää yli 300 asteeseen, joten leivinuunin ollessa kuumimmillaan sillä paistat helposti karjalanpiirakat ja pitsat. Pehmeällä jälkilämmöllä haudutat vaikkapa pataruoan seuraavalle päivälle. Kermansaven takkaleivinuunista saat toimivan tilanjakajan myös keittiön ja olohuoneen väliin. Leivinuuninluukku voidaan sijoittaa mille tahansa puolelle takkaa: eteen, taakse tai jommalle kummalle sivulle valintasi mukaan.

   

  Tutustu Pohjois-Karjalan Marttojen viikon helppoihin takkakokkaajan arkiruokavideoihin

  Kermansavi Jaani V1 15 tummanharmaa hiertopinta

  JAANI

  Leveys 800 mm
  Syvyys 600 mm
  Korkeudet 1500, 1800, 2100 mm
  Lämmitysala 30 - 90 m2

  Kaila_V2_graphite_black_plaster_marble_white_18_silver_door 400x600px

  KAILA

  Leveys 1000 mm
  Syvyys 800 mm
  Korkeudet 1800, 2100 mm
  Lämmitysala 50 - 100 m2

  Kermansavi Rosamo V4 21 marmorinvalkoinen

  ROSAMO

  Leveys 1000 mm
  Syvyys 800 mm
  Korkeudet 1800, 2100 mm
  Lämmitysala 50 - 100 m2