Hae sivustolta
  Deco2_Korpi_18_nobile 1920x1080px

  Takkapäivät Studioissa voita 2000 euroa takkaremonttirahaa

   

  Uusi Jero-mallisto esittelyssä

  Lähimmässä studiossasi pääset tutustumaan Tulikiven uuteen varaavaan Jero-takkamallistoon. Varaava takka ei ole pelkästään erinomainen energiansäästäjä, vaan se tarjoaa myös monipuolisia mahdollisuuksia arjen helpottamiseen. Voit lämmittää kotisi, valmistaa herkulliset ateriasi, ja luoda tunnelmallista valoa sähköstä riippumatta. Studioissamme pääset konkreettisesti tutustumaan takkamalleihin, tuntemaan niiden pintamateriaalit ja ominaisuudet omakohtaisesti. Innostavassa ympäristössä löydät unelmiesi takan nopeimmin ja vaivattomammin.  Tarjoamme
  sinulle myös rahanarvoisia etuja, jotka tekevät takan hankinnasta entistäkin houkuttelevampaa. Lähin myyjäämme auttaa sinua löytämään juuri sopivan takkamallin laajasta valikoimastamme, joista monet vaihtoehdot voidaan toimittaa kotiisi jopa neljässä viikossa. Tutustu etuihin ja pyydä tarjous unelmiesi tulisijasta, niin olet mukana 2000 euron takkaremonttirahan arvonnassa!

   

   

  Kuvittele hetki, kun aistiesi avulla astut uuden Jero-mallistomme maailmaan!

  Jero-takat yhdistävät kompaktin kamiinan ja varaavan takan parhaat ominaisuudet. Ne ovat pieniä ja tyylikkäitä kuin kamiinat, mutta samalla ne ovat tehokkaita lämmön varastoijia ja lempeitä lämmön luovuttajia kuin varaavat takat. Tämä tarkoittaa, että voit nauttia lämmöstä ja tunnelmasta monipuolisesti eri tiloissa kodissasi, olipa kyseessä sitten olohuone, keittiö tai makuuhuone.

  Jero-mallistomme takoissa yhdistyvät moderni design, korkea energiatehokkuus ja lukuisat käyttömahdollisuudet. Uudet takkamme ovat saatavilla vuolukiven eri sävyissä ja kuoseissa, joten voit valita juuri sen, joka sulautuu täydellisesti omaan sisustukseesi.

  Anna aistiesi viedä sinut uuden Jero-mallistomme maailmaan, missä lämpö, tyyli ja käytännöllisyys kohtaavat täydellisesti!

  Deco6_Puro_18_classic 1920x1080px
   

  Uutuustakka Korpi odottaa sinua Studioissamme!

  Korpi-takka on nyt käsin kosketeltavana ja lähemmin tutkittavana Tulikivi-studioissamme: Espoo, Joensuu, Juuka, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Porvoo, Oulu, Tampere Lahdesjärvi, Raisio, Vantaa Tammisto ja Varkaus.

  Deco2_Korpi_18_3_1200x1200
   

  Uuden takan hankinta edessä tai vanha takka menossa vaihtoon? Vaivaton takkaremontti odottaa sinua!

  Edut odottavat sinua:

  Vanhan takan purku jopa ilmaiseksi vaihtaessasi uuden!*

  Kaikki takat rahtivapaasti kotiin toimitettuna autotien päähän

  Extraetu Kermansavi-takan hankinnassa

  6 kk korotonta maksuaikaa takkahankinnallesi

   

  Pyydä tarjous unelmiesi takasta – voit voittaa 2000 euroa takkaremonttiisi!

  Pyydä tarjous tulisijasta viimeistään 30.11.2023 mennessä, niin osallistut takkaremonttirahan arvontaan. Lähin myyjämme ottaa sinuun yhteyttä tarjouksen tiimoilta.
  Arvonnan säännöt

   

  Teemme sinulle vanhan takan vaihdon kotiisi mahdollisimman helposti ja vaivattomasti.

  Olemme valmiita auttamaan sinua vanhan takan vaihdossa tarjoamalla ilmaisen purkupalvelun aina 2-kuution kokoiseen takkaan asti. Tämä tarkoittaa, että voit luopua vanhasta takastasi vaivattomasti ja kustannustehokkaasti, kun päätät vaihtaa sen uuteen vuoden loppuun mennessä.

  Tulikivi_takkaremontti_15
   

  Ilmainen takan purkupalvelu sisältää seuraavat edut:

  Maksuton asiantuntijakäynti: Lähetämme kokeneen asiantuntijamme kartoittamaan tarpeesi suoraan kotiisi. Tämä palvelu on täysin maksuton, kun asut 50 kilometrin säteellä toimipisteestämme.


  Takan purku: Huolehdimme vanhan, korkeintaan 2 m3 kokoisen takan purkamisesta puolestasi. Voit luottaa siihen, että ammattilaisemme hoitavat tehtävän nopeasti ja tehokkaasti.


  Turvallinen tila: Ennen purkutyön aloittamista suojaamme huolellisesti takan purkupaikan, jotta vältetään sotku. Kotisi on meille ensiarvoisen tärkeää.


  Jätteen poiskuljetus: Siirrämme purkujätteen ulos 10 metrin päähän rakennuksesta. Halutessasi voimme myös huolehtia lisämaksusta jätteiden viemisestä pois.


  Siisti lopputulos: Purku- ja asennustyön päätteeksi teemme harjasiivouksen, jotta kotisi jää siistiksi ja valmiiksi uutta takkaa varten.

  * Vanhan takan vaihtokampanja on voimassa 30.12.2023 mennessä tehtyihin uusiin normaalihintaisiin yli 5000€ takkatilauksiin. 

  Tulikivi_takkaremontti_9
   

  Takat ilman rahtikuluja – Kermansavi-takoista lisäksi extraetu

  Olipa kyseessä omakotitalo tai mökki luonnon keskellä, asiantuntijamme auttavat sinua löytämään tarpeisiisi ja toiveisiisi parhaiten sopivan lämmönlähteen, joka palvelee sinua vuosikymmenien ajan eteenpäin. Valikoimissamme oleviin takkoihin tarjoamme ilmaisen kotiin toimituksen, myös kampanjamalleihin lisäksi Kermansavi-takkoihin saat lisäksi extraedun. Tämä tarkoittaa lisää säästöä takkahankinnallesi. Kysy lisää Kermansavi-takkojen extraedusta lähimmältä myyjältäsi.

   

  Unelmiesi takka joustavalla rahoituksella

  Haluamme tehdä takan hankinnasta sinulle taloudellisesti joustavampaa. Ymmärrämme, että takan hankinta on iso investointi, ja siksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden hyödyntää myös 6 kuukauden korotonta maksuaikaa takan hankintasi yhteydessä.

  Tulikivi-rahoituskampanja on voimassa 31.1.2024 saakka.

  Tulikivi_takkaremontti_6