Hae sivustolta
  Tulikivi_Martat_Raita_takalla_kokkausta_1920x1080px

  Tulikivi-myynti Kainuu
  takat, kiukaat, sisustuskivet

   

   

  Suunnitteletko takan, kiukaan tai sisustuskivien hankintaan?

   

  Ota yhteyttä, niin sovitaan maksuton kotikäynti tai verkkotapaaminen. Se ei sido sinua mihinkään, vaan autan sinua eteenpäin takka-, kiuas- ja sisustuskivihankinnassasi Iisalmen sekä Kainuun alueilla.

  Tulikivi-takat Ylivieskasta ja lähialueelta

   

   
   
  Tulikivi-myynti-kainuu-kajaani-iisalmi-matti-leinonen

  Matti Leinonen

  puh. 040 531 0340

  matti.leinonen@tulikivi.fi

   

  TILAA KOTIKÄYNTI
   
  Deco_Petro_Unica_21_1920x1080px

  Uuteen tai asuttuun kotiin ja mökkiin

  Takka, kiuas, laatat tai mosaiikit

   

  Tulikivi-tuotteilla on Avainlippu

  Polttamalla puuta nykyaikaisessa takassa voit laskea energiankulutustasi ja päästöjäsi lähiympäristössäsi.  Tulikiven takat on tehty luonnon parhaista ja ekologisista raaka-aineista. Tulikiven päämääränä on luonnonvarojen säästeliäs käyttö, niin että ne kuormittavat mahdollisimman vähän ympäristöä. Kermansavi-takkojen rungoissa on käytetty Tulikiven kehittämää valumassaa, jossa keramiikkateollisuudesta saatavan kierrätysmateriaalin osuus on 80%. Lämmittämiseen tarvitset vain vähän puuta, joka palaa puhtaasti jättämättä jälkeensä juurikaan tuhkaa. Kutsu asiantuntijamme ilmaiselle kotikäynnille, kun haluat vaihtaa vanhan takkasi uuteen Tulikivi takkaan.

   

  Ekologinen ja edullinen Aava-takkauutuus

  Kermansavi-malliston varaava Aava-takka on suunniteltu juuri sinulle, joka haluat siron, tehokkaan, kestävän, ympäristöystävällisen takan. Takkaa saat lukuisilla sisustukseen sopivilla pinnoilla sekä kahdella korkeudella 1600 ja 1900 mm.

  Varaavien keraamisten takkojen ekologisuus vahvistuu ruoanvalmistuksessa. Kaikissa Kermansavi-malliston varaavissa takoissa on ruoanlaittovarustus. Katso Tulikiven ja Pohjois-Karjalan Marttojen viikon takkaruokareseptit helppoihin arjen aterioihin.

   

  PYYDÄ TARJOUS

  Aava_V2_white_plaster_graphite_gray_16_black_door 400x600px
   

  Varaava takka on ihanteellinen matalaenergiataloihin

  Varaavien takkojen runkorakenne parantaa ja tasaa takan lämmönluovutusominaisuuksia. Samalla se estää liian nopeaa lämmönsiirtyvyyttä takan ulkopintaan. Pienien suojaetäisyyksien ansiosta takka on helppo sijoittaa erilaisiin sisustusratkaisuihin. Tilaa maksuton kotikäynti, niin katsotaan yhdessä sopiva takkamalli.

   

  Kuvassa Rosamo V2 osalaattapinnalla.

  Rosamo_O_V2_white_plaster_matt_white_21_right_silver_door_1_21 400x600px
   

  Kampanjahintaisilla takkamalleilla säästät jopa tuhansia euroja

  Kotimainen varaava takka on ympäristöystävällinen ja lisäksi pidemmän päälle taloudellinen kodin lämmittäjä, tunnelmanluoja ja ruoanvalmistaja. 

  Varaava vuolukivi takkaleivinuuni TLU2000/50 nyt edulliseen kampanjahintaan. Kysy lisää!
   

  Unelmien takka mittatilauksena

  Mittatilauspalvelumme toteuttaa unelmiesi takan yksilöllisesti. Unelmien takka voi olla muutos vakiomalliin tai kokonaan uusi luonnoksien mukaan suunniteltu takka. 

   

  PYYDÄ TARJOUS

  Tulikivi_Karelia_Mittatilaus_Raita_3_Custom_Made 896x560px
  Deco_Petro_Unica_21_1920x1080px

  Kiertoilmatakat ja kamiinat ovat näppäriä pikalämmittäjiä

   

   

  Aidon tulen tunnelmaa

  Pielinen-malliston kiertoilmatakoillamme lämmität kotisi tai mökkisi nopeasti ja nautit pehmeästä lämmöstä pitkään. Vuolukiviverhoilun ansiosta lämmönvarauskyky on erinomainen. Voit tarvittaessa kasvattaa takkasi varaavuutta lisälämmönvarausmassoilla. Suuret luukut suorana, kulmalla tai U-muodolla sekä lukuisat pintavaihtoehdot auttavat sinua löytämään oman suosikkisi omalle paikalleen onnistuneesti. 

  Lako_mylifestyle.fi-6985 900x600px
   

  Modernia ja tehokasta

  Tulikivi-kamiina on nopeampi antamaan lämpöä kuin takka, mutta visualisesti kauniimpi kuin patteri. Muotoilunsa ansiosta kamiina sopii sujuvasti pienempäänkin tilaan, asettuen osaksi isompaa kokonaisuutta. Suuret ja kaarevat lasiluukut tarjoavat mieltä rauhoittavaa liekkien loistetta koko tilaan.

  Tulikivi Hilpu kamiina
   

  Jøtul-kamiinat täydentävät kamiinavalikoimaa

  Ympäristöystävällisissä ja vastuullisesti tuotetuissa Jøtul-kamiinoissa yhdistyvät pitkät perinteet, hieno käsityötaito, ajaton muotoilu kuten Tulikiven tuotteissa.

  Tilaa oma Jotul kamiina lähimmältä Tulikivi-edustajalta.
  Varpu_Hintsanen_Tulikiven_Naava_sahkokiuas_1920x1080px

  Tulikivi-kiukaat tarjoavat saunomisen nautintoa vuosiksi eteenpäin

   

  Tulikivi-kiuas sopeutuu aikatauluihisi

  Tulikivi-kiukaan kauneus on sen muotoilussa ja viisaus tämän päivän teknisissä innovaatioissa. Tulikiven avainlippukiukaat ovat aina valmiina tarjoamaan saunanautinnon kaikille aisteille. Olipa saunamakusi tumma tai vaalea, niin kiukaiden luonnonmukaiset sävyt sopivat hyvin tämän päivän erilaisiin saunaratkaisuihin. Tulikiven kiukaat sallivat sinulle luovuuden kiukaan ja lauteiden sijoittelussa.

   

  Tulikivi-kiukaat ovat kauniita silmälle ja turvallisia kosketukselle

  Tulikiven sähkökiukaat ovat turvallisia käyttää, koska niiden ulkopintaa voi koskettaa polttamatta itseään. Alhaisen pintalämpötilan ansiosta sähkökiukaat ovat helppoja integroida lauteisiin. Kiukaiden pintalämpötila ei kuumene liikaa, joten ne ovat turvallisia käyttää, eikä niiden ympärille tarvita erillisiä suojakaiteita.

  Tulikivi Naava sähkökiuas
   

  Tulikivi Sauna Control panel ohjauskeskus

  Tulikivi sähkökiukaita ohjataan erillisellä Tulikivi Sauna Control panel kiuasohjaimella. Kiuasohjaimella voit määrittää helposti haluamasi lämpötilan, saunomisajan ja löylyn voimakkuuden. Voit luoda, tallentaa ja muokata omia profiileja ennen saunomisen aloittamista ja tarvittaessa säätää saunomisen aikana. Helppokäyttöinen, selkeä ja iso näytön teksti. Väri: musta.

  Uusi Tulikivi Sauna Control panel kiuasohjain Tulikivi-kiukaiden ohjaukseen
   

  Tulen tunnelmaa rentouttavalla otteella

  Tulikiven puukiukaat välittävät aitoa tulen tunnelmaa koko tilaan suuren lasiluukun läpi. Liekkien tanssi heijastuu seinille ja pehmeässä elävässä valossa rentoudut takuuvarmasti. Puukiukaiden iso kivimäärä varmistaa, että saat hiipiviä ja laadukkaita löylyjä pitkään ja saunasi kuivuu vaivattomasti jälkilämmöllä saunomisen jälkeen. Puukiuas on helppo sijoittaa sopivalle paikalle, eikä se vaadi erillisiä palosuojalevyjä, koska säteilysuojapellit ovat kiukaassa valmiina.

  Krista Pärmäkoski valitsi Tulikiven Hile puukiukaan
   

  Korosta luonnonkivellä

  Luonnonkivellä luot ihania yksityiskohtia saunaan, pesutiloihin tai kiukaan taustaseinäksi. Korostuksessa voit käyttää isoja 300x600 mm tai pienempiä 300x300 mm luonnonkivi laattoja sekä mosaiikkeja.

   

  Jätä tarjouspyyntö
  haluamastasi tuotteesta,

  niin teen sinulle kokonaistarjouksen tulitikut käteen -periaatteella.
  Autan sinua tarvittaessa myös oikean takka- ja kiuasmallin valinnassa.

   

   

  Mallistosivut

  Koli_Lux_white_2100_1 896x560x72px

  Karelia

  Deco_Mella_Classic_RGB_18_21 896x560x72px

  Pielinen

  Deco_Jaani_V4_graphite_gray_15_black_door_2_21_RGB 896x560px

  Kermansavi

  Tulikivi_TLU_2000_92_896x560x72px

  Klassiset

  Mukka_Grafia_deco_896x560px

  Kamiinat

  Mittatilaustakka vuolukivi Tulikivi

  Mittatilaus

  IMG_2141_Kuura_2_900x600px

  Sähkökiukaat

  Deco_Hile_900x600px

  Puukiukaat

  Deco_TK-2341F_Bianco_Carrara_896x560px

  Luonnonkivet