Luonnonkivilaatat kodin sisustukseen | Tulikivi

Luonnonkivilaatat kodin sisustukseen

 

Luonnonkivillä sisustat koko kodin

 

Usein sisustukselta toivotaan ekologisuutta ja materiaaleilta pitkää elinkaarta – ja nämä toiveet kivi täyttää erinomaisesti. Luonnonkivi henkii ympärilleen yksilöllisyyttä, aitoutta ja arvokkuutta. Sisustusmateriaalina siinä yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla käytännöllisyys, esteettisyys ja kestävyys. Luonnonkiven ominaisuuksia arvostetaan, mikä merkitsee arvonnousua asunnolle.

 

Hyvällä suunnittelulla voidaan kaikissa kivikohteen toteutuksen vaiheissa saavuttaa säästöä lopputuloksen laadun heikentymättä. Esimerkiksi luonnonkivipinta keittiössä, kylpyhuoneessa, wc:ssä, lattioissa, portaissa ja seinillä takaa helppohoitoisen ja loisteliaan kodin. Luonnonkivi on erittäin kestävä ja käytännöllinen materiaali myös tasoihin.

 

LATAA KIVILAATAT JA TASOT KUVASTO

Keittiökaappien välitilaan laitettiin marmorilaattaa. | Tulikivi
 

Luonnonkivilaatat ja -mosaiikit

 

Luonnonkivi on runsaiden mahdollisuuksien sisustusmateriaali. Kivilajista riippuen se istuu paikkaan kuin paikkaan kuten lattia- ja seinälaatoituksiin, portaisiin, keittiön välitiloihin, kylpyammeiden verhoiluiluun ja näyttää moni-ilmeiset kasvonsa. Laajassa mallistossamme on yli 50 kivilajia.

 

Uudisrakentaja tai remontoija

Haaveiletko modernista vai perinteisestä saunasta? Haluaisitko spa tunnelmaa kylpyhuoneeseen?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin lähdetään luomaan unelmiesi kylpyhuonetta tai saunaa.

 

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

 

Kotimainen vuolukivi

Vuolukivi laatta ja mosaiikki sopivat erinomaisesti kosteiden tilojen kuten kylpyhuoneiden ja saunojen lattia- ja seinäpintoihin, koska se ei ole märkänäkään liukas eikä ime vettä. Lämmönvarauskykynsä ansiosta vuolukivi on erittäin hyvä materiaali kaikkiin lattialämmitteisiin tiloihin.

Asiantuntijamme auttavat kivikokojen valinnassa ja eri kivilajien yhdistelyssä.

Kotimainen vuolukivi laatta on ihanteellinen pesutiloissa. | Tulikivi
 

Mannermainen marmori

Marmoreissa on pehmeät, luonnonmukaiset, lämpimät sävyt. Valkoinen marmori voi olla raitaista, liekkikuvioista, laikukasta tai juovikasta.

Samaa kiveä käytämällä, mutta eri kokoisina laattoina ja mosaiikkeina, voi sisustaa useita eri huoneita kodissa tehden kodista yhtenäisen kokonaisuuden.

Tutustu myös kivitasoihin!

Tulikiven marmoria eri muodoissa kylpytiloissa
 

Ohjeita ja vinkkejä

Tutustu kivitasojen ja -laattojen erilaisiin käsittely vaihtoehtoihin tai katso ideakuvia kodin sisustamisesta Tulikivi tuotteilla. Tilaa sähköpostiisi viimeisin Kivitaso ja laatat tai vaikka kiuas kuvasto oman kodin suunnittelun avuksi. 

 

Mallipalapalvelu kuluttajille ja ammattilaisille

Oma koti rakenteilla tai remontti alkamassa. Tarvitsetko suunnittelun avuksi mallipalan kivilaatasta? Asiakkailla on mahdollisuus tilata mallipalapalvelun kautta kahdesta suosikki laatasta mallipalat suunnittelun avuksi.

 

Suunnitteletko asiakkaalle keittiö-, kylpyhuone- tai saunasisustusta? Ota yhteys sisustussuunnittelijamme, niin saa häneltä vinkkejä erilaisten asiakaskohteiden materiaalivalintoihin. Lähetä yhteystietosi sekä ajatukset värimaailmasta sisustussuunnittelijalle, niin hän on yhteydessä sinuun.

Tarvitsetko mallipalan suunnittelun avuksi? Tilaa suosikki kivilaatasta tai -tasosta mallipala. | Tulikivi
 

Huomasitko virheen toimituksessa

Tarkista aina toimituksen sisältö. Jos huomasit virheen laatta toimituksessa tai osa laatoista oli mennyt kuljetuksessa rikki, täydennä tukipyyntölomake nettisivuillamme. Asiakaspalvelijamme on sinuun yhteydessä. 

Täydennä tukipyyntölomake | Tulikivi
 

Tulikivi blogi
small_tehtysuomessa_madein_sininen_rgb

Julkaisemme blogeja takoista,  kaminoista, kiukaista, kivitasoista ja -laatoista, ruuanlaitosta, ympäristövaikutuksista, takkaremonteista, uunimestareista ja studioista.
Avainlippu-tunnuksemme kertoo tavoitteestamme tehdä hyvää asiakkaalle, ympäristölle sekä Suomelle. 

 

2 min read

Terazzo on trendikäs materiaali keittiötasoissa

Uuteen keittiöön ladataan paljon odotuksia; halutaan toimivuutta, paljon säilytystilaa, helppohoitoisuutta ja kaunista...

3 min read

Vuolukivi ja harmaan eri sävyt

Harmaa rauhoittaa sisustusta ja antaa kontrastia kirkkaille sävyille. Se sopii minkä tahansa toisen värin kanssa ja on...

3 min read

Kivitason hoito | Vinkit kivitason puhdistukseen ja hoitoon

Kivitason hoito on helppoa ja vaivatonta. Oikein hoidettuna kivitasot kestävät käytössä vuosikausia. Lue vinkit...

4 min read

Kotimainen vuolukivi hurmaa kosteiden tilojen materiaalina

Kylpyhuoneessa käytettävien sisustusmateriaalien valitseminen voi olla joskus haastavaa, kun valinnan varaa on niin...

2 min read

Sisustussuunnittelija Meja Hynynen: Kivipinnoilla WOW-elementtejä

Kun lähdin suunnittelemaan uuden kotini sisustusratkaisuja, otin lähtökohdaksi talon aikakauden ja tyylin. Vanha...

3 min read

Luonnonkivinen kalanruoto on kiehtova klassikko

Sanotaan, että trendit palaavat sisustuksessa aina aika ajoin takaisin. Ja niinhän ne tekevät. Se, mikä lapsuudessa oli...